Betöltés...

PowerColor RX7800XT - Hellhound - RX7800XT 16G-L/OC

Ár: 285.230 Ft

Bemutatjuk a Hellhound modelleket a 7800 XT és 7700 XT sorozatokhoz  ahol a nyers erő és az elegáns dizájn találkozik. A játékelitre szabott Hellhound kártyákat fejlett hűtőrendszerrel és nagy teljesítményű alkatrészekkel látták el, így a játékosok gond nélkül belemerülhetnek az intenzív játékmenetekbe.

A PowerColor 7800 XT Hellhound aprólékosan kidolgozott a tartósság és a teljesítmény érdekében. A fémmel megerősített hátlap egy réteg védelmet és merevséget biztosít, míg a Dual BIOS funkció zökkenőmentes alkalmazkodást biztosít a teljesítménymódok között. A kiváló minőségű 14 rétegű PCB-re épülő kártya jobb jelminőséget és hosszú élettartamot ígér.

A kettős golyóscsapágyak csökkentik a forgási súrlódást, kiváló hőelvezetést biztosítanak, és hatékonyan megduplázzák a ventilátorok várható élettartamát.

Az intelligens chip hőmérsékletérzékelésével a ventilátorok akkor indulnak el, amikor a GPU eléri a 60 ℃ hőmérsékletet, és 50 ℃ alatt leállnak. A hatékony hűtés, a ventilátorzaj csökkentése és a termék meghosszabbított élettartama mind a pontosabb hőmérséklet-figyelés előnyei.

Ventilátoraink legújabb, 9 lapátos kialakítása jobb légáramlást és légnyomást biztosít azonos zajszint mellett, javítva a hűtési teljesítményt, és több mint 3°C-kal csökkenti a GPU hőmérsékletét az előző generációkhoz képest.

Megnöveltük a rézlemez területét, hogy közvetlen kapcsolatot biztosítsunk a GPU-val, miközben lefedtük a VRAM-ot, hogy a hőátadási küszöböt a maximumra növeljük.

Egy nagy hűtőborda, szorosan elhelyezett függőleges bordákkal a PCB-re van szerelve, és jobb hőterjedést és sugárzást biztosít, lehetővé téve a légáramlás hatékony hőelosztását.

A középső ventilátor fordítva forog, hogy csökkentse a szomszédos ventilátorok közötti légturbulenciát hideg levegő beszívásakor. A mechanizmus ezért maximalizálja a légáramlást és a nyomást, amikor kisebb turbulencia lép fel, hogy kiegyenlítse a zajszintet a hűtési hatékonyság feláldozása nélkül.

A Hellhound 9+2+1 fázisú VRM kialakítást alkalmaz DrMOS-szal a GPU táplálására, valamint egy további 2+1 fázist, amelyet kifejezetten a VRAM-hoz terveztek. Az új IMON technológia minden egyes fázison figyeli és jelenti az elektromos áramot és az energiafogyasztást. A munkaterhelés kiegyensúlyozásával a Hellhound páratlan stabilitást és hővédelmet biztosít a túlhajtás során.
Ezenkívül a kiváló minőségű, autós minőségű polimer kondenzátorok hosszú élettartammal rendelkeznek, és a nagy vezetőképesség csökkenti az átvitel közbeni teljesítményveszteséget.

A Hellhound RX 7800 XT prémium 14 rétegű, magas TG PCB kártyát használ, beleértve a 2 oz teljesítményréteget is; az ilyen kialakítású PCB csökkenti a jelveszteséget az átvitel során: ez különösen fontos a magasabb kategóriájú GPU-k számára, amelyek nagyobb áramerősséget és stabilitást igényelnek.

A fém hátlap megerősíti és megvédi a belső alkatrészeket a NYÁK elhajlásától, a hátlapon lévő kivágás pedig lehetővé teszi a kipufogó hő megfelelő átáramlását a hőelvezetés hatékonysága érdekében.

Tapasztalja meg a hihetetlen teljesítményt, látványt és hatékonyságot játék és streamelés közben az AMD Radeon™ RX 7800 XT grafikus kártyákkal, amelyeket az AMD RDNA™ 3 architektúra hajt. Merüljön el a következő generációs asztali élményekben az akár 16 GB GDDR6 memóriával, új keretgenerációs technológiákkal, fejlett sugárkövetéssel, mesterséges intelligenciagyorsítókkal, AV1 kódolással és a legújabb DisplayPort™ 2.1 technológia támogatásával rendelkező, legfejlettebb, nagy frissítési gyakoriságú kijelzőkön. A Radeon™ RX 7800 XT hihetetlenül friss, 1440p felbontású játék- és streamelési élményt nyújt, további videomemóriával a 4K-ba való belépéshez.

Az AMD Radeon™ RX 7800 XT grafikus kártyák a teljesítmény új szintjét emelik a játékosok számára. Akár 16 GB GDDR6 memóriával, egyesített AMD RDNA™ 3 számítási egységekkel és új generációs funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ultragyors, rendkívül sima játékteljesítményt 1440p felbontásban, valamint a 4K felbontású, rendkívül részletgazdag grafikus élmény rugalmasságát. Merüljön el még jobban az AMD Radiance Display™ Engine-ben és a DisplayPort™ 2.1-ben, hogy akár 68 milliárd színt is élvezhessen a videólejátszáshoz és akár 8K támogatást is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PowerColor RX7800XT - Hellhound - RX7800XT 16G-L/OC" című hirdetést látja. (fent)