Betöltés...

Odorizant cu Microfon iUni MLU1, Ascultare in timp real si Activare Vocala

Ár: 42.581 Ft


FRISSESSÉG, AMIRE SZÁMÍTHAT Az iUni MLU1 beépített mikrofonos párásító tökéletes termék bármely iroda vagy lakás hangfigyeléséhez. Mivel úgy néz ki, mint egy hagyományos légfrissítő, nem fog gyanút kelteni. Egyszerűen helyezze a légfrissítőt a megfigyelni kívánt helyiségbe. Működési elve a mobiltelefonéhoz hasonló (kijelző, hangszóró és billentyűzet nélkül). Egy egyszerű telefonhívással a saját telefonjáról valós időben meghallgathatja, hogy miről beszélgetnek a légfrissítő közelében. Továbbá az automatikus hanghívás funkció aktiválásával a GSM-készülék a saját telefonján hívja Önt, amikor zajt érzékel. Nem ad hangokat (zajokat), amikor a készülékben lévő kártyát hívják, sem amikor Ön válaszol a hívásra, sem amikor az akkumulátor lemerül. Híváskor (vagy hívás közben) nem zavarja a körülötte lévő készülékeket. KÉTIRÁNYÚ HANGFIGYELÉS Ez a felügyeleti eszköz két csodálatos funkcióval rendelkezik: 1. Valós idejű lehallgatás - Hívja a hangkészüléket, és azonnal hallhatja a beszélgetéseket! A beépített mikrofon akár 10 méteres hatótávolságon belül működik.
2. Hangaktiválás - Lehetővé teszi, hogy az audioeszköz hívja Önt a beállított számon, ha hangokat vagy hangokat észlel a szobában. Ezzel időt takaríthat meg, és csak az igazán fontos pillanatokat hallgathatja meg. A mikrofon nem rendelkezik LED-ekkel vagy hangszóróval, így jelenléte semmilyen módon nem árulkodik. Bárhol is legyen, elsősorban otthonok, gyermekek, idősek megfigyelésére vagy háziállatok, raktárak stb. megfigyelésére használhatja. SPECIFIKÁCIÓK: - Működik bármely hálózat GSM-kártyájával (Cosmote, Vodafone, Orange). -Nem működik a Digi Mobil hálózatában! -GSM frekvenciák: 850/900/1800/1900 MHz - Valós idejű hallgatás - Hangaktiválás 45 decibel feletti hangok észlelésekor 4-10 m-es távolságon belül - Nagy érzékenység, a két sztereó mikrofon meglepően jó hangminőséget biztosít -400mAh - 3,7V-os lítium-ionakkumulátor - Az akkumulátor tölthető hálózatról (220 V) vagy PC-ről USB csatlakozón keresztül (USB kábel a tartozék) -Az akkumulátor élettartama: kb. 5 óra -Készenléti idő: kb. 2-3 nap - Töltési idő: 3 óra Használati mód: - Használati mód: Helyezzen be egy aktív, PIN-kód nélküli SIM-kártyát (Orange, Vodafone, Telekom) a készülékbe, győződjön meg róla, hogy a készülék fel van töltve.
- Akészülék feltöltése után hívhatja a készülékbe helyezett SIM-kártya számát, a készülék automatikusan válaszol, és a mikrofon közelében mindent meghallgathat, amiről beszélgetnek.
- A készülék hangaktiválási módba állításához küldjön üzenetet a"111" szöveggel a készülékben lévő SIM-kártya számára; amikor a készülék 45 decibel feletti hangokat érzékel, Önt hívja a saját telefonján, hogy a mikrofonon keresztül meghallgassa, amiről beszélgetnek.
-A visszahívás funkció kikapcsolásához SMS-t kell küldenie a készülékben lévő számra a "000" szöveggel, és a készülék nem fog többé csörögni, ha mozgást érzékel. A CSOMAG TARTALMAZZA: - 1 x iUni MLU1 Mikrofonos légfrissítő
- 1 x USB kábel
- 1 x Felhasználói kézikönyv Hazugságok: - A termék csomagolása a rendelkezésre állástól függően változhat.
- Figyelem! A készülékbe behelyezett kártyán NEM lehet PIN-kód vagy hangposta.
- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a terméket.
- A SIM-kártya nem tartozik a csomaghoz.
- GSM kártyákat 2G hálózatban (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz) használjon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Odorizant cu Microfon iUni MLU1, Ascultare in timp real si Activare Vocala" című hirdetést látja. (fent)