Betöltés...

GPS Tracker iUni Track i7, Autó, GPS nyomkövetés és követés, Mikrofon, Korlátlan autonómia

Ár: 29.571 Ft

A GPS Tracker Auto egy kis eszköz, amelyet nagyon könnyű elrejteni és telepíteni, köszönhetően a csomagkészletnek és a kézikönyvben található utasításoknak.
Lehetővé teszi a helymeghatározást és a valós idejű felügyeletet SMS-ben (koordinátákkal rendelkező adatok küldése) vagy a számítógépén (az online platformon). A mobil mikrofonnak köszönhetően és nagyon könnyen elrejthető, akkor is hallgathatja a kerületet, ahol telepítve van.
Lehetővé teszi az autó igénybevételét SMS-ben (SMS).
Az iUni i6, i7 és i8 gps trackereket a Kínai Népköztársaságban gyártják az iUni licenc alatt, a CTC (Minőségellenőrzés) műveletet ezekre a modellekre az egyes komponensek összeszerelési és gyártósorán végezzük mérnökünk felügyelete alatt.
Ez a termék 4 éves garanciával rendelkezik.


Főbb funkciók:

GPS-monitorozás
Vezetékes mikrofon, könnyen szerelhető bárhol az autóban. Meghallgathatja, hogy mi történik a járműben, amikor csak akarja.
Újratölthető akkumulátor.
Az autó akkumulátorához csatlakoztatható, így korlátlan tartományban lehet.
Az autómotort SMS-ben állíthatja le.
Értesíthető, ha a jármű meghalad egy bizonyos sebességet vagy kerületet.

SMS-kommunikáció:
Kapcsolja be a készüléket, helyezzen be egy hitelkártyával rendelkező SIM-kártyát, majd küldjön egy eszköz inicializációs üzenetet.
A hely megkereséséhez egyszerűen hívja a készülék SIM-kártyaszámát, elutasítja a hívást, és kap egy üzenetet, amely tartalmazza a készülék helyének koordinátáit.
Beállítható a folyamatos SMS-felügyeletre is anélkül, hogy minden alkalommal el kellene küldenie az SMS-t, amikor megtaláljuk a diszpozitív helyét. Egy előre beállított időközönként elküldi a koordinátákat tartalmazó SMS-eket.
Működik a hálózaton
2G


Mobil adatkommunikáció (GPRS):
A PC-n történő folyamatos valós idejű monitorozáshoz a gyártó online platformját kell elérnie (a kézikönyvben felsorolva), vagy telepítenie kell a szoftvert a CD-ről.
Ezért a készülék GPRS-adatokat használ, ezért a behelyezett SIM-kártyának mobil adatnak kell lennie.


Tartozékok:
GPS antenna (kábel hossza 3 méter)
GSM antenna (kábel hossza 2 méter)
Mikrofon (kábel hossza 2 méter)
Csatlakozó kábel + relé (kábel hossza 2 méter)
Felhasználói kézikönyv


Említi:
A SIM-kártya nem szerepel a csomagban.
A készülékbe helyezett kártyának PIN-kódot vagy hangpostafiókot nem kell tartalmaznia.
Használjon 2G hálózati kártyákat
Az iUni i6, i7 és i8 gps trackereket a Kínai Népköztársaságban gyártják az iUni licenc alatt, a CTC (Minőségellenőrzés) műveletet ezekre a modellekre az egyes komponensek összeszerelési és gyártósorán végezzük mérnökünk felügyelete alatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "GPS Tracker iUni Track i7, Autó, GPS nyomkövetés és követés, Mikrofon, Korlátlan autonómia" című hirdetést látja. (fent)