Betöltés...

Logitech Combo Touch Apple iPad Pro 11" Billentyűzetes Tok - Oxfordi Szürke (Német)

Ár: 82.380 Ft

EZ NEM CSUPÁN EGY LAPTOP,  SOKKAL TÖBB ANNÁL.Ismerje meg a billentyűzettokot, amely merőben új szintekre emeli a sokoldalúságot. Gépelhet, megtekinthet, rajzolhat és olvashat az iPad Pro vagy iPad Air készülékkel – mindezt úgy, hogy közben az előlapja, a hátlapja és a sarkai védelmet élveznek. Az új, a kattintást bárhol érzékelő érintőpaddal és a Logitech egyedi, laptopszerű billentyűzetével együtt gördülékenyen dolgozhat és alkothat. A lehetőségek? Végtelenek.


NÉGY ÜZEMMÓDA Combo Touch billentyűzettok négy használati üzemmódot kínál a feladatok könnyebb elvégzése érdekében.

Gépelés üzemmód: Rögzítse a billentyűzetet függőleges helyzetben, húzza ki az állványt, és készen is áll a jegyzetek, e-mailek és egyebek írására.

Megtekintés üzemmód: Filmek és videók megnézéséhez válassza le a billentyűzetet, és húzza ki az állványt.

Rajzolás üzemmód: Döntse hátra az állványt teljesen, hogy beállítsa az Apple Pencil vagy a Logitech Crayon ceruzával való kézírásos jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz ideális szöget.

Olvasás üzemmód: Könyvek, cikkek és egyebek olvasásához válassza le a billentyűzetet – vagy csatlakoztassa újra a befelé fordított billentyűkkel.


A BILLENTYŰZET LEVÁLASZTÁSABefejezte a gépelést? Egyszerűen válassza le a billentyűzetet, hogy úgy rajzoljon, olvasson vagy nézzen videókat, hogy semmi se gátolja a rálátást a gyönyörű iPad-képernyőjére. Ezután a tökéletes szög megtalálásához használja a beállítható állvány 50 fokos szögét.


BIZTONSÁGOS, FORMÁRA IGAZODÓ VÉDELEMEz nem csupán védelem. Ez a nyugalom. A Combo Touch úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPadhez, hogy megvédje az előlapját, a hátlapját és a sarkait a karcolódásoktól és ütődésektől. Biztos lehet abban, hogy az iPad biztonságos, és nem csúszik ki a tokból, így a fontos dolgokra – azok elvégzésére összpontosíthat. Még akkor is, ha az íróasztaltól át kell mennie a nappaliba, vagy ha utazáskor magával viszi.


A PRÉMIUM SZINTŰ ÉRINTŐPAD-ÉLMÉNYBÁRHOVÁ KATTINTHAT
Az új, a kattintást bárhol érzékelő érintőpad nagyobb szabadságot, irányítást és pontosságot nyújt az alkalmazásokban (például Safari, Keynote és Pages) naponta végzett feladatok elvégzéséhez.


AZ EDDIGI LEGNAGYOBB ÉRINTŐPADUNK
Ismerje meg a billentyűzettokokhoz valaha tervezett legnagyobb érintőpadot. A nagyobb érintőpaddal nagyobb helyen dolgozhat, és használhatja a már ismert és kedvelt Multi-TouchTM érintőpadon használt kézmozdulatokat. Csúsztathat, koppinthat, csippenthet és görgethet a munkáján keresztül.

RENDKÍVÜL ÉRZÉKENY ÉS MEGBÍZHATÓ
Rendkívül érzékeny, világszínvonalú navigálást várhat a Smart Connector technológiától – mindezt anélkül, hogy párosítania kellene.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Combo Touch Apple iPad Pro 11" Billentyűzetes Tok - Oxfordi Szürke (Német)" című hirdetést látja. (fent)