Betöltés...

Többfunkciós, állítható magasságú laptop állvány, alumíniumból, 360 fokban összecsukható, ergonomikus és hordozható, EJ PRODUCTS

Ár: 22.755 Ft





Az EJ PRODUCTS állítható magasságú alumínium laptop asztal 360 fokban elforgatva multifunkcionális, teljesen állítható és minőségi anyagokból készül. A többszörös beállítás segít abban, hogy laptopján a megfelelő pozícióban dolgozzon, akár otthon, akár az irodában, akár útközben.

 

Az asztalt úgy tervezték, hogy a magasságot úgy állítsa be, hogy az álló asztali munka bárki számára elérhető legyen. Az eredeti asztalon ül, és stabilan ül a szilikon kiegészítőkön, amelyek nem teszik lehetővé a csúszást. A maximális kiterjesztés 32 cm, de bármilyen alacsonyabb tartományra beállítható. Így beállíthatja a magasságot a legergonomikusabb szintre! Ezenkívül a billentyűzet szöge is állítható, ami fokozott ergonómiát biztosít.

        · Tartós, kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, csúszásgátló szilikonnal.

        Széles körű kompatibilitás: Ez a laptopállvány kompatibilis minden típusú és méretű táblagéppel és laptoppal, 10 és 17 hüvelyk között, beleértve a MacBook Air, Pro, Surface Laptop, Dell XPS, Google Pixelbook, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware és még sok mást.

        Ergonomikus kialakítás: Ez a laptopállvány magassága és szöge teljesen állítható; Szabadon emelheti a laptop képernyőjének magasságát felfelé vagy lefelé a jobb ergonómia és a nyaki kényelmetlenség csökkentése érdekében. Ha laptopja nyaki fájdalmat okoz, tegyen magának egy szolgáltatást, és vásárolja meg ezt a laptop állványt.

      · Masszív konstrukció és háromszög alakú stabilitás: A laptop állvány kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, és lekerekített sarkokkal csodálatos felülettel rendelkezik. A háromszög stabilitási koncepciója növeli a teherbírást és stabilizálja a súlypontot. A horonyon, valamint a felfelé és lefelé irányuló felületeken található csúszásmentes szilikonpárnákkal stabilan tarthatja laptopját, és megvédheti a karcolásoktól és csúszásoktól.

       Üreges, formatervezett kialakítás és hűtési funkció: A felső és alsó lyukak növelik a laptop keringését, míg a gumipárnák finoman felemelik a laptopot, lehetővé téve a laptop szellőzését és megakadályozva a túlmelegedést. Az állvány hűvösen tartja Önt, laptopját. Lehajtható tároláshoz, több helyet biztosít az asztalon, és tisztán és rendben tartja az íróasztalt.

Funkciók:

1. A laptop asztal a jobb szellőzést szolgálja, és emellett segíthet a billentyűzet szögében.

2. A laptop asztal hasznos a monitor nézésének beesési szögének beállításához. Így a felhasználó nyakát megfelelő helyzetben lehet tartani.

3.La felső magasságban a kezdeti íróasztal magasságától és a felhasználótól függően a termék állítható munkaasztalként szolgál a laptopon.

4.La bármilyen magasságú, a termék lehetővé teszi a billentyűzet szögének beállítását, így ergonómiailag ergonómiázhatja a kezek helyzetét.

5. Az alumínium asztal szuper hordozható.

6. Az alumínium asztal lehetővé teszi a 360 fokos elforgatást, így az ideális ergonómiai pozíció könnyen elérhető, de a képek megosztása a melletted lévőkkel is egyszerű.

 

Funkciók


Minőségi és kellemes tapintású anyagok (alumínium és szilikon)
Univerzális kompatibilitás bármely laptoppal.
Méret: 26 cm x 24 cm x 32 cm
3,5 és 16 cm között állítható magasság
Nagyon megbízható és könnyen szállítható, súlya mindössze 1,1 kg
Teherbírás 10kg
 Összecsukható és hordozható
 Alumíniumötvözet
360°-os elforgatás




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Többfunkciós, állítható magasságú laptop állvány, alumíniumból, 360 fokban összecsukható, ergonomikus és hordozható, EJ PRODUCTS" című hirdetést látja. (fent)