Betöltés...

Assassin's Creed: Rogue

Ár: 11.261 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Rogue az Assassin’s Creed széria eddigi legsötétebb fejezete. Átélheted Shay lassú átalakulását Assassinból Assassin-vadásszá. Kövesd a saját becsületkódexedet. és indulj egy rendkívüli utazásra New York City városán, a vad folyóvölgyön és a messzi, Észak-Atlanti-óceán jeges, hideg vizein keresztül, hogy elérd a végső célodat: hogy végleg elpusztítsd az Assassin Testvériséget.



Történet

18. század, Észak-Amerika. A korszak meghatározó háborúinak káosza és erőszaka közepette a Testvériség egy rettenthetetlen, fiatal tagja, Shay Patrick Cormack, sötét átalakuláson megy keresztül, amely örökre megváltoztatja az amerikai gyarmatok jövőjét. Egy tragikusan félresikerült veszélyes küldetés után Shay hátat fordít a Testvériségnek, akik válaszul pedig megpróbálnak véget vetni az életének. Mivel azok, akiket egykor testvérének nevezett, félredobták, Shay kitűzi maga elé célnak, hogy eltörölje mindazokat, akik ellene fordultak, és hogy végül a történelem legrettegettebb Assassin-vadászává váljon.



Válj a legfőbb Assassin-vadásszá

Az Assassin’s Creed történelmében most először játszhatsz egy Templomos szerepében. Játssz Shay szerepében, aki egy Mester Assassin halálos képességei mellett eddig soha nem látott fegyverekkel és képességekkel is rendelkezik. Ilyen például Shay légpuskája, amely mind a rövidtávú, mind a hosszútávú harcok során hatékony. Használatával tereld el, semmisítsd meg, vagy zavard meg ellenfeleidet a különféle lőszerek, köztük speciális lövedékek és gránátok használatával. Shay képességei közé tartozik meg az jobb Eagle Vision is, amelynek segítségével felfedezheted az árnyékban, a háztetőkön és a tömegben rejtőző Assassinokat.



Egy lassú, sötét átalakulás

Légy szemtanúja Shay átalakulásának kalandvágyó Assassinból egy zord és elkötelezett Templomossá, aki hajlandó levadászni egykori testvéreit. Tapasztald meg első kézből az eseményeket, amelyek következtében Shay egy olyan sötét útra tér, amely örökre megváltoztatja a Testvériség sorsát.



Új és még jobb tengeri ütközetek

Indulj el Morrigan nevű hajód fedélzetén, és küzdd át magad az Észak-Atlanti-óceán jeges területein, és Amerika folyóvölgyeinek szűk vizein. Az Assassin’s Creed: Rogue az Assassin’s Creed IV: Black Flag díjnyertes tengeri mechanikáira épül, teljesen új játékmenettel. Ilyen például az új ellenfeleid, az Assassinok taktikái, akik megpróbálnak a hajód fedélzetére jutni és megölni a legénységedet. Győzd le őket gyorsan, hogy ne veszíts sok embert. Új fegyverek is vannak a játékban, mint például az égő olaj, amellyel tűzcsíkot tudsz hagyni magad mögött, amely lángra lobbantja az ellenséges hajókat, vagy egy új ágyú, amely folyamatos, géppisztolyszerű tüzelésre képes. A csaták során kihasználhatod a lehetőségekkel teli sarkvidéket is, mint például a jéghegyek fedezékként való használatát a tengeri csaták során.



Hatalmas, változatos, felfedezésre váró nyitott világ

Shay története során három egyedi területet is felfedezhetsz. Az egyik az Észak-Atlanti-óceán, ahol hideg szelek, és a sarkvidék tornyosuló jéghegyei várnak rád. A másik az amerikai folyóvölgy területei, amelyek az amerikai határvidék nagyméretű, hibrid helyszínei, ahol zökkenőmentesen keveredik a folyami hajózás a szárazföldi felfedezéssel. Aztán végül, de nem utolsó sorban ott van New York City, a világ egyik legismertebb városa, amely a játékban teljesen korhűen, a 18. századi állapotában lett megalkotva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Rogue" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: