Betöltés...

The Last Faith (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.185 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Last Faith-ben a metroidvania és a soulslike játékok sötét, gótikus fúziója találkozik, ahogyan könyörtelen és precíz harcok közepette lőfegyverek és egyedi kivégzések hatalmas választékának segítségével ítéled örökös kárhozatra a gonoszokat és az áldottakat egyaránt.



Lépj be egy bukás szélén álló világba

Eryk emlékei nélkül ébred, de hamarosan rájön, hogy versenyfutásban áll az idővel, miközben elméje és lelkiismerete romlani kezd. Az ebből a nyomorúságból való megváltás utáni vágya egy elátkozott küldetésre motiválja őt, amely ősi vallásokkal és istenségekkel keresztezi útjait.



Ne hagyd, hogy bármi az utadba álljon

A gyakran brutális, pusztító erőt átadó The Last Faith a metroidvania és a soulslike játékok könyörtelen keveréke, amely a kíméletlen és precíz harcok mellett rengeteg egyéni kivégzést kínál számodra. Fedezd fel a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek félelmetes arzenálját, amellyel a saját vérrel teli utadat járhatod be.



A The Last Faith középpontjában a nemlineáris felfedezés áll

A gyönyörű pixel grafika egy magával ragadó gótikus tájat ábrázol. Utazz hófedett hegyek és holdfényben tündöklő várak mentén. Eközben fedezd fel és fejleszd a pusztításhoz szükséges eszközök félelmetes választékát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Last Faith (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: