Betöltés...

DiRT 4 (EU)

Ár: 28.666 Ft



A JÁTÉKRÓL

A világ első számú off-road versenysorozata visszatért! A Dirt 4 a valaha készült legerősebb gépek volánja mögé ültet, miközben a bolygó legkeményebb útjain és pályáin kell megküzdened a rally, rallycross és landrush versenyszámokban.



Több mint 50 lélegzetelállító terepjáró

A tereprali-versenyzés dicsőséges történelme számos modern remekmű mellett jól képviselteti magát a játékban. Az autók listáján szerepel a Ford Fiesta R5, a Mitsubishi Lancer Evolution VI, a Subaru WRX STI NR4 és még sok-sok más.



Hozz létre szinte végtelen számú rally útvonalat

Használd a játékot megváltoztató útvonal-készítő rendszert, és oszd meg saját rally-útvonalaidat egyetlen gombnyomással. Csak állítsd be a helyszínt, az időt, az időjárást és a hosszát, majd hozd létre az útvonaladat!



5 hihetetlen rally helyszín

Vágj neki Ausztrália, Spanyolország, Michigan, Svédország és Wales útjainak és pályáinak, amelyek mindegyike egyedi hangulatot, megjelenést és kihívásokat kínál számodra.



Dirt akadémia

Ülj volán mögé a DirtFish Rally School-ban Washington-ban, az USA-ban, hogy megtanuld azokat a készségeket és technikákat, amelyekre szükséged lesz a csúcsra jutáshoz. Hangold a beállításaidat a jármű, a pálya és az időjárási körülmények alapján, hogy a jűrműved a lehető legjobban megfeleljen a versenyzési stílusodnak.



Károk és javítások

Az elhasználódást hűen rekonstruálja a továbbfejlesztett és valósághű sérülésmodell. A károkat a szakaszok között a csapat szervizterületén dolgozó mérnökök felbérlésével lehet kijavítani, de ne feledd, hogy a rendelkezésre álló idő véges.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DiRT 4 (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: