Betöltés...

Call of Duty 4: Modern Warfare (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.170 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL



Az Infinity Ward díjnyertes csapatának, a Call of Duty® sorozat készítőinek új akció-thrillere az eddigi legintenzívebb és mozis akcióélményt nyújtja. A Call of Duty 4: A Modern Warfare fegyveres játékosai fejlett és nagy teljesítményű modern tűzerejük arzenáljával szállítják őket a világ legárulatosabb hotspotjaiba, hogy felvegyék a világot fenyegető szélhámos ellenséges csoportot.

Mivel egy amerikai tengerészgyalogos és brit SAS katona egy fordulatokkal teli kibontakozó történeten keresztül harcol, a játékosok kifinomult technológiát, kiváló tűzerőt és összehangolt szárazföldi és légicsapásokat alkalmaznak egy csatatéren, ahol a sebesség, a pontosság és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez. Az epikus cím a többjátékos akció mélységét is biztosítja, az online rajongók számára a kitartás, az addiktív és testreszabható játékmenet teljesen új közösségét nyújtva.

Jellemzők

Hiteles fejlett fegyverek - Több mint 70 új és hiteles fegyver és felszerelés rendelkezésre álló arzenáljával, lézeres helyszínes roham puskákkal, agyagos aknákkal, .50 kaliberű mesterlövész puskákkal és M-249 SAW géppuskákkal. Az olyan kiegészítőkkel, mint az éjjellátó szemüveg és a ghillie öltönyök, a maximális elrejtés érdekében a Call of Duty 4: Modern Warfare játékosait bezárva és megrakva töltötte be a küldetést.

Koordinált támadás és támogatás - A valaha volt zsigeri akció thrillert szállítva a cím a katonától a műholdig tartó modern csatát fedi le, ahol a siker szempontjából kritikus a légi támogatás igénye. Az adrenalin-rohanás felgyorsítja a játékosokat, hogy gyors kötéllel induljanak a taktikai helikopterektől, lovagoljanak a támadók aprítóinak armádájában, sugárhajtókkal távolítsák el az ellenséges támaszpontokat, és akár a legmagasabb szintű légifegyverhajóban is ellenségeket vegyenek fel a föld feletti több ezer méterről.

Mozi minőségi grafika és hang - A lenyűgöző, új generációs grafikákkal a játékosok a Call of Duty 4: Modern Warfare mozis intenzitására vonzódnak . Elképesztő speciális effektusok, beleértve a reális mélységélességet, a felni megvilágítását, a karakterek önárnyékolását, a textúra streamingjét, valamint a fizika által támogatott effektusok vonzzák a játékosokat a legrealisztikusabb játékélménybe. Kombinálja az élethű grafikát és a reális csatacsevegést a Call of Duty díjnyertes hangtervével, és a játékosok csatába fognak ütközni, mint még soha.

Páratlan mélység a többjátékoshoz - A többjátékos a Call of Duty 2 sikereiből épít, és állandó online élményt nyújt a nagyobb közösségi interakció érdekében. A klasszikus létrehozási lehetőségek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testre szabják a játékhoz legmegfelelőbb felszerelést, hogy megtapasztalhassák a kinyitható és jutalmakat lehetővé tevő pontokat, egészen a meccskészítésig és a ranglistákig a legújabb nyomon követéshez, a Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayerjéhez úgy van beállítva, hogy mindenki számára könnyen elérhető és addiktív online játékot nyújtson.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty 4: Modern Warfare (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: