Betöltés...

Tropico 6 EU (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 45.607 Ft



A JÁTÉKRÓL

El Presidente visszatért! Bizonyítsd rátermettséged ismét rettegett diktátorként, vagy békeszerető államférfiként Tropico szigetországában, és alakítsd a saját banánköztársaságod sorsát négy különböző korszakon keresztül.



Játékmenet

A sorozatban először irányíts kiterjedt szigetvilágot, építs hidakat a szigeteid összekötésére, és használj új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát. Küldd a trópusiakat rajtaütésekre, hogy ellopják a világ csodáit, köztük a Statue of Liberty-t és az Eiffel-tornyot. Szabd át tetszés szerint a palotádat, és tarts ünnepi beszédeket az erkélyedről, hogy elnyerd alattvalóid kegyét.



Egy sziget sosem elég!

Játssz a sorozatban először nagy szigetvilágon. Irányíts egyszerre több szigetet, és alkalmazkodj a különböző új kihívásokhoz.



Érj el globális elismerést

Küldd el ügynökeidet portyázni idegen országokba, hogy ellopják a világ csodáit és műemlékeit, hogy a gyűjteményedhez csatolhasd őket.



Még nagyobb és még jobb

Építs hidakat, építs alagutakat, és szállítsd polgáraidat és turistáidat taxikkal, buszokkal és kötélpályás felvonókkal. A Tropico 6 teljesen új közlekedési és infrastrukturális lehetőségeket kínál.



Bizonyítsd be vezetői képességeidet

A Tropico 6 átdolgozott kutatási rendszerrel rendelkezik, amely a világ legnagyobb diktátorának politikai aspektusaira összpontosít. Visszatértek a választási beszédek! Beszélj a néphez, és tegyél olyan ígéreteket, amelyeket valószínűleg nem fogsz tudni betartani.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tropico 6 EU (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: