Betöltés...

Scarlet Nexus: Ultimate Upgrade Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.617 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Season Pass

- Újonnan tervezett öltözetek minden karakterhez

- Újonnan tervezett fegyverek minden karakterhez

- Új Bond epizódok

- További SAS képességek a Bond Level Expansion-ből (Bond Level EX)

- Újonnan tervezett öltözet készletek minden karakterhez

- Új Bond-epizódok a 3. bővítményből

- Digitális Artbook

- Hivatalos digitális játékzene

- Harci öltözék készlet piros

- Kiegészítő melléklet " The Other"

- 3 SAS Plug-in variáció



Az alapjátékról:



Választhatsz Yuito és Kasane, elit pszionikusok között, akik mindketten a pszichokinézisben való tehetségükkel és saját okukkal rendelkeznek a harcra. Fejezd be mindkettőjük történetét, hogy megfejtsd a Brain Punk jövőjének minden rejtélyét, amely a technológia és a pszichikus képességek között áll.



Amikor elkezdtek leszállni az égből...

A távoli jövőben felfedeztek egy pszionikus hormont az emberi agyban, amely extra érzékszervi képességekkel ruházta fel az embereket, és megváltoztatta az általunk ismert világot. Ahogy az emberiség belépett ebbe az új korszakba, az Other néven ismert, zavart mutánsok kezdtek leszállni az égből, és emberi agyakra éheztek. A hagyományos támadási módszerekkel szemben rendkívül ellenállóak voltak, ezért szélsőséges intézkedéseket kellett hozni az elsöprő fenyegetés leküzdésére és az emberiség megóvására. A pszionikának nevezett, éles, extra érzékszervi képességekkel rendelkezők voltak az egyetlen esélyünk, hogy felvegyük a harcot a felülről jövő támadással szemben. Azóta a pszionikusokat tehetségük miatt felderítették és beszervezték a Other Suppression Force-ba (OSF), az emberiség utolsó védelmi vonalába.



Történet két nézőpontból

A kettős történettel rendelkező játékban vagy Yuito Sumeragival, egy tekintélyes politikai családból származó energikus újonccal, vagy Kasane Randallal, a titokzatos felderítővel kezdheted a kalandot, akinek ereje és képességei nagy hírnévre tettek szert az OSF körében. Ahogy különböző tapasztalataik összefonódnak egymással, csak ekkor fogod felfedni a teljes történetet, és a Scarlet Nexus-ban a technológia és a pszichikai képességek közé szorult Brain Punk jövő minden rejtélyét megfejtheted.



Kinetikus pszichikai harc

A pszicho-kinetikus képességek használatával a körülötted lévő világ válik a legnagyobb fegyvereddé. Emeld fel, törd össze és dobd el a környezeted darabjait, hogy felépítsd a támadáskombókat és elpusztítsd az ellenségeidet.



Pusztítsd el a többieket

Az égből leszállt, zavart mutánsok, akik rendkívül ellenállóak a hagyományos támadási módszerekkel és védekezéssel szemben. Mutációjuk állandó fájdalmaitól gyötörve, élő szervezetek agyát keresik, hogy lecsillapítsák őrületüket.



Fedezd fel a Brain Punk jövőt

Fedezz fel és védj meg egy futurisztikus japán tájat, amely ötvözi a klasszikus anime és a nyugati sci-fi inspirációit.



Kettős történetélmény

Merülj el a kötődések, a bátorság és a hősiesség összetett történetében, amelyet az ikonikus Tales of Vesperia mögött álló elmék alkottak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Scarlet Nexus: Ultimate Upgrade Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: