Betöltés...

Fifa 13

Ár: 62.154 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fifa 13, mely elnyerte a tekintélyes E3 Játékkritikusok legjobb sportjátéka díját, a valós futball kiszámíthatatlanságát tükrözi, és biztosítja, hogy egyetlen mérkőzés sem lesz ugyanolyan.



Játékmenet

A játék olyan áttörő játékmenet-innovációkkal rendelkezik, amelyek valódi csatát teremtenek a labdabirtoklásért az egész pálya területén, és szabadságot, valamint kreativitást biztosítanak a támadások során, továbbá olyan magával ragadó online funkciókkal és élő szolgáltatásokkal, amelyek az EA Sports Football Club-on keresztül összekötik a rajongókat a sportág szívével és egymással.



Vadonatúj funkciók

Az új funkciók közé tartoznak a Skill Games, a First Touch Control, a Tactical Free-Kicks és az EA Sports Match Day. A Match Day a valós híreket táplálja be a játékba a világ címlapjairól. Az olyan drámai események, mint a sérülések, eltiltások, a csapat formája és a média pletykái a játékban megjelenő kommentárokban tükröződnek és a játékban játszódnak le. A valós világbeli mérkőzések és kedvenc klubod közelgő összecsapásai a topligákban lehetővé teszik a rajongók számára, hogy együtt játszhassanak a szezon ütemeivel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 13" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: