Betöltés...

Wonder Boy: The Dragon's Trap (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.403 Ft





A JÁTÉKRÓL



A gyönyörű, kézzel rajzolt animációkkal és újrahangszerelt hangzással büszkélkedő kultikus klasszikus visszatér a felfedezés, az akció és a kaland egyedülálló keverékével!

Félig ember, félig gyík szörnyeteggé átkozott a Meka-Sárkány, gyógymódot keresel! Az egyetlen módja annak, hogy visszatérjen az emberi formához, ha megtalálja a Szalamandra keresztet, egy varázslatos elemet, amely képes eltávolítani az átkokat ...

Minden egyes sárkány megölésével az átok fokozódik, és különböző állatokká változtat! Fedezze fel a nagy, egymással összefüggő helyeket, ahol morcos szörnyek és egzotikus sárkányok laknak!

Játssz a játék klasszikus karaktereként, Hu-Man-ként, vagy vadonatúj, régóta várt Hu-Girl társszereplőjeként. Lakhat gyíkemberben, egéremberben, piranhaemberben, oroszlánemberben és sólyomemberben is, és egyedülálló képességei segítségével felfedheti a föld legmélyebb titkait.

Élvezze a 3 nehézségi szintet, amely minden típusú játékost kiszolgál, és bármikor váltson a modern grafikáról és hangról a 8 bites grafikára/hangra - még játék közben is!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wonder Boy: The Dragon's Trap (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: