Betöltés...

Fallout 76: Tricentennial Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.461 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fallout 76: Tricentennial Edition tartalma:

- Fallout 76 alapjáték

- Tricentennial csomag



Az alapjátékról:



A Bethesda Game Studios, a Skyrim és a Fallout 4 díjnyertes alkotói szeretettel várnak téged a Fallout 76-ban.



Történet

Huszonöt évvel a bombák ledobása után, te és a Vault Dwellers társaid - akiket a nemzet legjobbjai és legokosabbjai közül választottak ki - 2102-ben, a Reclamation Day napján lépsz be a nukleáris háború utáni Amerikába. Játssz egyedül, vagy fogjatok össze, miközben felfedeztek, kutattok, építkeztek és győzedelmeskedtek a pusztaság legnagyobb fenyegetéseivel szemben. Fedezz fel egy hatalmas, nukleáris háború által feldúlt pusztaságot a Fallout történetének ebben a nyílt világú többjátékos kiegészítőjében. Tapasztald meg a legendás Fallout-univerzum valaha létrehozott legnagyobb és legdinamikusabb világát.



Magával ragadó küldetések és karakterek

Fedezd fel Nyugat-Virginia titkait egy magával ragadó fő küldetésen keresztül, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyod a Vault 76-ot. Barátkozz vagy árulj el új szomszédokat, akik az újjáépítésre vállalkoztak és ismerd meg Appalachia-t a lakosok szemszögéből.



Szezonális eredménytábla

Juss előre egy szezonon keresztül, teljesen ingyenes jutalmakkal, például fogyóeszközökkel, C.A.M.P.-elemekkel és egyebekkel, korlátozott idejű kihívások teljesítésével.



Többjátékos szerepjáték

Készítsd el karakteredet a S.P.E.C.C.I.A.L. rendszerrel és alakítsd ki a saját utadat és hírnevedet egy új, több száz helyszínnel rendelkező, vadregényes pusztaságban. Akár egyedül, akár a barátaiddal utazol, egy új és egyedi Fallout-kaland vár rád.



Mountain Splendorland

A történet él és lélegzik a Fallout 76 világán keresztül, amely hat különböző nyugat-virginiai régiót kelt életre. Az Appalachia erdőitől a Cranberry Bog ártalmas bíborvörös kiterjedéséig minden terület sajátos kockázatokat és jutalmakat kínál.



Egy új amerikai álom

Használd a teljesen új építési és összeszerelési mobil platformot (C.A.M.P.), hogy a világ bármely pontján építkezz és kézműveskedj. A C.A.M.P.-ed biztosítja a nagyon is szükséges menedéket, ellátmányt és biztonságot. Még boltot is felállíthatsz, hogy árut kereskedhess más túlélőkkel.



Fallout Worlds mód

Játssz egyedi kalandokat Appalachia-ban a Fallout Worlds segítségével, amely egy olyan fejlődő funkciókészlet, amely lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy egyedi módon, testreszabható beállításokkal játsszák a Fallout 76-ot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fallout 76: Tricentennial Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: