Betöltés...

Teardown (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.677 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tervezd meg a tökéletes rablást a kreatív problémamegoldásokkal, a nyers erő és minden körülötted lévő dolog segítségével. A Teardown egy teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az emergens játékmenet a mozgatórugó.



Teljes őrület

Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, hogy olyan rövidítéseket hozz létre, amelyekről senki sem gondolta volna, hogy lehetségesek. Halmozz fel tárgyakat, építs struktúrákat, vagy használd a lebegő tárgyakat a saját előnyödre. Szánj időt arra, hogy hatékony utat alakíts ki a pályán, tervezd meg a rablást, és készülj fel a végrehajtására. Fuss, ugorj, vezess, csúzlizz! Tégy meg mindent, amire szükséged van, hogy begyűjtsd a célpontokat, elkerüld a robotokat, vagy ellopd, amit a megbízóid kérnek. De ügyelj arra, hogy ne kapjanak el!



Kampány

Mivel cégedre egyre nagyobb adósságok nyomasztják, elkezdesz munkát vállalni néhány többé-kevésbé gyanús személytől. Hamarosan térdig gázolsz a bosszú, az árulás és a biztosítási csalás zavaros levesében. Néhány többé-kevésbé törvényes megbízással kezded, de hamarosan azon kapod magad, hogy autókat lopsz, épületeket rombolsz le, széfeket robbantasz fel, ravasz robotok elől menekülsz, és még sok minden mást. Fejleszd bővülő eszközarzenálodat a környezetekben szétszórt rejtett értéktárgyak felkutatásával.



Sandbox

Játssz a különböző környezetekben a feloldott eszközökkel. Ebben a módban korlátlan nyersanyagokkal és rengeteg járművel rendelkezel. Nincs nyomás, csak szórakozás.



Kihívások

Teszteld képességeidet a kísérleti játékmódokban. A kampányban való előrehaladással új kihívások nyílnak meg.



Moddolás

A Teardown széleskörű modtámogatással rendelkezik, beépített pályaszerkesztővel, Lua szkriptekkel és Steam Workshop integrációval. Építs saját sandbox pályákat, minijátékokat, eszközöket, járműveket, vagy próbáld ki a közösség meglévő modjait.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Teardown (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: