Betöltés...

Euro Truck Simulator 2 - Mighty Griffin Tuning Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 43.104 Ft



A JÁTÉKRÓLA teherautók hangolása valami olyan, ami közel áll az összes kamionosok szívéhez. Ha valaha is részt vett egy teherautó-show-n, láthatja, hogy hihetetlen az a szerelem és erőfeszítés, amelyet egyes járművezetők hajlandóak szentelni járműveiknek. Rengeteg króm, drága, kézzel készített alkatrészek, lámpák és festékek - a normál teherautót műalkotássá változtathatják!



Fedezze fel saját maga ezt a jelenséget, és csapja be a Scania R és a Scania Streamline teherautóit az Euro Truck Simulator 2-ben az utángyártott alkatrészek egymillió lehetséges kombinációjával, beleértve:



Alvázfedél, hátsó lökhárító, kipufogógáz, első maszkok és rácsok, kővédők, bika rudak, elülső és hátsó sárvédő lemezek, kerékagyak, ajtó- és ablakszárnyak, festési munkák, elülső jelvények és különféle kabintartozékok, például függönyök, bögrék, LED-emblémák vagy műszerfalasztal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Euro Truck Simulator 2 - Mighty Griffin Tuning Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: