Betöltés...

Commandos 2 - HD Remaster (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.897 Ft





A JÁTÉKRÓL



Élvezze át a valós idejű taktikai remekművet, amely a műfajt úgy határozta meg, mint senki más: Az eredetileg a legendás Pyro Studios által kifejlesztett Commandos 2 - HD Remaster igazi tisztelgés a játék egyik legismertebb remekműve előtt. Tapasztalja meg a Commandos 2 bátorságát, mint még soha, nagyfelbontásúan , átdolgozott vezérlőkkel , kezelőfelülettel és bemutatóval .

Vegye át az irányítást a kommandósok elit csoportjának, akiknek mélyre kell merészkedniük az ellenséges területeken, és kombinált szakértelmüket felhasználva el kell végezniük a II. Világháborúban meghatározott, köztudottan igényes küldetések sorozatát. Rejtve menjen be különféle környezetekbe, hiteles második világháborús helyszínek alapján, és vezesse a kommandósok csapatát elsöprő esélyek ellen, működjön rejtve és fordítsa meg a háború dagályát.

Jellemzők



Újra elképzelhető HD minőségben, átdolgozott kezelőszervekkel , korszerűsített kezelőfelülettel és átdolgozott oktatóanyaggal .

Interaktív környezetek : ellopni az ellenséges egyenruhákat és fegyvereket, felmászni a rudakra, kilendülni a kábelekből, úszni, járműveket használni, mászni az épületekből, hajókból és repülőgépekből.

Vezéreljen kilenc egyedi kommandót , amelyek mindegyike különböző képességekkel és specializációval rendelkezik, beleértve a zöld berétát, mesterlövészt, bontási szakértőt, búvárot, csábítót és tolvajt.

A Commandos sorozat első megjelenése egy modern 3D-s motorban : forgassa el a környezetet 360 fokkal, zökkenőmentesen mozoghasson ki és be az épületekbe, tengeralattjárókba, repülőgépekbe és a víz alá, valamint nagyítson és távolítsa el a környezetet.

Hiteles második világháborús forgatókönyvek : 10 küldetés 9 különböző környezetben éjjel és nappal, reális időjárási hatásokkal.

A választás a ti döntésetek: az egyes küldetések megoldása Önön múlik. Kísérletezzen készségekkel és fegyverekkel egy kihívást jelentő „esélytelenek” játékstílusban .

Második világháború járművei és fegyverei , beleértve a dzsipeket, harckocsikat, teherautókat, hajókat, bazukákat és lángszórókat.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Commandos 2 - HD Remaster (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: