Betöltés...

Train Simulator - Chatham Main & Medway Valley Lines Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.891 Ft



A JÁTÉKRÓL

Áztassa meg a tiszteletre méltó útvonal látványait, hangjait és szagait, csaknem 200 éves múlttal, de továbbra is személy- és árufuvarozási szolgáltatásokat nyújt Kentish vidékén. Számos lokusz és több egység letépi a vágányokat a szeretettel renderelt, valósághű állomások között, ez az útvonal az angol vasút minden rajongójának!



A délkeleti vasutat 1836-ban hozták létre vasútvonal építése céljából, amely összeköti Londonot és Dover tengerparti városát, amely kulcsfontosságú kikötő kapcsolódik Európa szárazföldjéhez. A vonal nyugodt volt, de nyüzsgő. Az utas-, a gyümölcs- és a komlóforgalom a Maidstone és a Paddock Wood közötti vonal fő eleme lett, és a lakosok, sőt a megyei város polgármestere ellenzése ellenére semigen tagadhatta, hogy a vasút előnyösnek bizonyult. Valójában annyira előnyös, hogy úgy döntöttek, hogy a vonalat északabbra meghosszabbítják, folytatva a lenyűgöző Medway-völgy útját.



Az út egyik feltűnő jellemzője, hogy a Medway Valley Line megtartotta szemafor jelzését. Csak 2005-ben hozták végre a vonalat modern színre színes-fény jelzéssel, azonban néhány még nyitva marad, és játék közben is látható, különösen olyan állomásokon, mint a Cuxton, ahol a vasúti átjáró még mindig kézzel működtethető kapu .



Ma a vonal közösségi vasúti szolgáltatás, amelyet Southeastern üzemeltet. Ugyanaz a szervizmintázat van érvényben, és jellemzően háromkocsis 375/3 osztályú Electrostars-ból áll, bár alkalmanként 466-os osztályt használnak, és a megelőző években is használták a 465-ös osztályt. Egy extra szolgáltatási mintát kipróbáltak 2011-ben, és most már állandó, a délkeleti Highspeed 395-ös osztályok reggel és este csúcson működnek Maidstone West felé, csak a Snodlandnál hívnak, mielőtt London St Pancrasba indulnak.



Amikor a vonatszimulátorba kerül, a Medway Valley Line kiegészíti a Chatham fővonalat azáltal, hogy a délkeleti szolgáltatások csendesebb oldalát nyújtja Önnek, miközben felszabadítja az árufuvarozási lehetőségeket a festői vidéken. Kent valamilyen okból „Anglia kertjének” hívják - menjen hát oda, és nézze meg maga!



Tartalmazza a forgatókönyveket

Ez a kiegészítő az összes mellékelt mozdony forgatókönyvét tartalmazza:

[375] 01. 2T19 0904 Tonbridge to Strood

[375] 02. 2T24 1004 Tonbridge-re várt

[465] 03. 1B89 0638 Gillingham (Kent) a London Cannon Streetig

[465] 04. 1E95 1830 London Cannon Street Strood / Maidstone West felé

[59] 05. 6Y93 0935 Purley Foster Yeoman to Hoo Junction Up Yard

[59] 06. 6V18 1120 Allington ARC Sdg. a Whatley kőbányához: 1. rész

[59] 07. 6V18 1120 Allington ARC Sdg. a Whately Quarry-hoz: 2. rész

[Railfan Mode] Hoo Junction

[Railfan Mode] Maidstone laktanya

[Railfan Mode] Strood

[Railfan Mode] Tonbridge



További forgatókönyvek állnak rendelkezésre a Steam Workshopon online és játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és könnyen letölthetők, még sok órányi izgalmas játékmenettel kiegészítve. Mivel a forgatókönyveket naponta adják hozzá, miért nem nézi meg most!



Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyvek megtekintéséhez.

Főbb jellemzők

48 mérföldes útvonal London Victoria-tól Orpington & Rainhamig a Kent House-on és a Denmark Hill-en keresztül

27 mérföldes útvonal Stroodtól Tonbridge-ig, beleértve a Tonbridge West Yard-ot

7 mérföldes útvonal Stroodtól Gravesendig, beleértve a Hoo Junction-ot

BR 59/0 osztály kék és szürke színben

BR 59/2 osztály a DB Schenker Livery-ben

BR JNA, JHA, MEA, MFA és MXA kocsik különböző májokban

BR 465/0 osztály délkeleti „szürke csíkos” színben

BR 465/1 osztály délkeleti „Blue Stripe” színben

BR 375/3/6/7 osztály délkeleti sötétkék színben

BR 377/1/3 osztály Délen, ex. Déli és délkeleti sötétkék máj

Gyors meghajtó kompatibilitás

Letöltés mérete: 549,9 MB

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator - Chatham Main & Medway Valley Lines Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: