Betöltés...

Superfrog HD (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.273 Ft





A JÁTÉKRÓL



A RETRO CLASSIC REBORN



1993 -ban a világ új típusú szuperhős születésének volt tanúja. Most, húsz évvel később, Superfrog visszatért!



De várj! Mielőtt minden ravasz szemmel járna, a Superfrog HD nem csak a 16 bites verzió gyors és egyszerű portja, hanem fantasztikus grafikával! Ez egy teljes újragondolás a javított játékmenet, az átdolgozott szintek és természetesen a továbbfejlesztett nagyfelbontású rajzfilm stílusú grafikával. A régi Superfrog HD 16 bites platformereinek bólintása egy retro klasszikus újjászületés.



A mesék legnagyobb hagyományaiban történetünk azt látja, hogy egy jóképű herceg nyálkás békává változott egy gonosz és féltékeny boszorkány által… aki viszont elrabolja a herceg menyasszonyát, és elindul a dombok felé. Kis zöld barátunk találkozik egy rejtélyes bájitallal (wow, milyen szerencsés volt ez?). A békaherceg az injekciós üvegen csámcsogva elképesztő erőkkel ruházza fel. Hősünk eltökélt szándéka, hogy legyőzze a boszorkányt, és olyan kalandra indul, amely az Ön segítségével elvezeti őt igazi szerelméhez.



24 finoman kidolgozott szintet és további főnöki szinteket kell felfedeznie és bejárnia 6 különböző témájú világban. Minden szint célja, hogy meghatározott számú érmét gyűjtsön össze, majd érje el a kijáratot. A végső cél, mint mindig, a nap megmentése, a boszorkány megverése és a lány megszerzése.

Jellemzők



Továbbfejlesztett rajzfilm stílusú HD grafika

24 új szint az eredeti tervek alapján

6 különböző témájú világ

Klasszikus arcade platform játék

Frog Trials - Végtelen futó mód

Az eredeti szintű elrendezések feloldhatók (csak a hardcore esetében figyelmeztettük)

Tartalmazza a Steam kereskedési kártyákat


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Superfrog HD (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: