Betöltés...

Operation Babel: New Tokyo Legacy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.123 Ft



A JÁTÉKRÓL



Amikor egy titokzatos tárgy, amelyet „embriónak” neveznek, megjelenik az égen, a CPA-t és az X. századot mozgósítják, hogy szembenézzen az új fenyegetéssel. Kísérjen új kihívásokkal teli labirintusokba, és hozzon létre egy tökéletes csapatot az egyes fenyegetésekkel szemben. Titokzatos új történetet, példátlan karakter-testreszabást kínál az új „Sub-Blood” rendszeren keresztül, és tételalapú karakter-képesség-módosításokkal. A Babel: New Tokyo Legacy operációval világot adhat, amelyben elveszítheti önmagát.



Főbb jellemzők:



- Kiterjedt karakter-testreszabás - Az Operation Abyss Blood Code rendszerének kibővítésével hibrid jobosztályok létrehozásához most már kiegészítő vérkódokat is rendelhet hozzá.



- Tételhez csatolt készségek és varázslatok - Adjon hozzá új készségeket és varázslatokat az alakulat tökéletesítéséhez, olyan tárgyak felszerelésével, amelyek új képességeket hoznak magukkal.



- Kiegyensúlyozott kihívás és jutalom - A Rise & Drop rendszer visszatérésével egyre erőteljesebb eséseket lehet visszaszerezni - ha hajlandó kockáztatni az egyre erősebb ellenségeket.



- Új befejezendő művelet - A közeljövőben Tokióban rövid ideig tartó béke után merüljön el ismét a csatatéren, és folytassa az X. század történetét egy új, titokzatos kalandban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Operation Babel: New Tokyo Legacy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: