Betöltés...

Dead or Alive 6 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.263 Ft



A JÁTÉKRÓLA játék a



játékon belüli vásárlásokat tartalmazza. A DEAD OR ALIVE 6 gyors ütemű 3D harci játék, amelyet a Koei Tecmo Games készített, lenyűgöző grafikával és többszintű szakaszokkal, amelyek valóban szórakoztató versenyélményt nyújtanak.



[A DOA sorozat bemutatása]

A DEAD OR ALIVE franchise AAA harci játék sorozat, amelyet a Koei Tecmo Games Team NINJA készített. Gyors tempójú 3D-s harci játékokból áll, amelyek az eredeti Dead or Alive ügyességi játékkal kezdődtek 1996-ban, és azóta számos konzolon és ügyességi gépen megjelentek a világ minden tájáról. A DEAD OR ALIVE 6-ban a DOA világa élénkebb, mint valaha, és továbbfejlesztett látványtervvel és frissített harci rendszerekkel rendelkezik, amelyek célja a lehető legmagasabb szintű új harci szórakozás biztosítása.



[Sztori]

A történet a DEAD OR ALIVE 5 eseményeit követi, két különálló narratívára összpontosítva; nevezetesen a „Ninja és a DOATEC” és a „MIST vezette Donovan által vezetett” csatát, valamint a hatodik Holt vagy élõ bajnokságon zajló eseményeket. Új mellékbeszámoló epizódok is hozzáadódnak a visszatérő karakterekhez.



[Az új látványtervek]

Egy új grafikus motor segítségével a DOA6 célja, hogy a harci játékok vizuális szórakoztatását egy teljesen új szintre állítsa. A grafikát csábítóan gyönyörűnek és valósághűnek látták, kiemelve az arckifejezéseket, olyan speciális effektusokat, mint a verejték és szennyeződés ábrázolása a karaktermodelleken, valamint a realisztikus slágereket.



[A háromszög rendszer]

A hagyományt követve a DEAD VAGY ALIVE 6 harcai háromszögrendszeren alapulnak: sztrájkok dobnak dobásokat, dobnak ütéseket és tartási ütéseket. Az ellenfél támadását legyőzõ típusú idõszakos támadás, például egy sztrájk leszállása, amikor az ellenfél megpróbál dobni, Hi Counter támadást eredményez, és még több kárt okoz.



[Új harci mechanika - törésrendszer]

Ebben az új címben új, speciális mozgásmérőt (Break Gauge) vezetünk be a DEAD OR ALIVE sorozathoz, új drámai stratégiai elemet adva a harcokhoz. Ez az elem hozzáférhetővé és könnyen használhatóvá válik még a harci játékok világában még új emberek számára is, és az [RB] gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.



[Break Blow]

Erős, nagy sebzésű speciális lépés, amely lerázja ellenfeleit. A lépés első része a beérkező támadásokat is megszakítja, támadó és védekező lépésként egyaránt működik!



[Break Hold]

Kényelmes számlálótechnika, amelyet akkor is lehet használni, ha a lejátszó erősen kábult. Csak szűk helyzetekben szabad használni, fénykibocsátása miatt.



[Fatal Rush]

Erőteljes kombináció drámai befejező mozdulattal, az [RB] gomb egymás utáni megnyomásával aktiválható. Bár a kezdő játékosok számára egyszerűen használható, a tapasztalt versenytársak egynél több kreatív módon is alkalmazhatók.



[Új veszélyzónák]

[Rumble Danger]

Ha nézegetőkbe kopogtatják, akkor a játékos visszakerül a színpad középpontjába. Ez egy csapda, amely egyesíti a valódi utcai harc hangulatát a stratégiával.



[Tömegpusztítás]

Ha az ellenfelet „Break Blow” vagy „Fatal Rush” -el visszaverik egy nagy dobozba vagy hordóba, ez nagy láncrobbanást okoz. Ez hatalmas károkat okoz majd, és izgalmas rohanást okoz.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez: Gyakori Erőszak vagy Gore, Részleges Meztelenség, Szexuális Tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dead or Alive 6 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: