Betöltés...

NBA 2K Playgrounds 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 70.487 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az NBA arcade akció visszatért az NBA 2K Playgrounds 2 -vel! Az eredeti ütős siker folytatása új szintre emeli az utcai labdázást a jelenlegi és visszavonult NBA-játékosok hatalmas névsorával, a továbbfejlesztett online partnerkereső dedikált szerverekkel, négyjátékos online mérkőzések, hárompontos versenyek, új játszóterek, egyedi mérkőzések és több! Válaszd ki a csapatodat, készülj fel a lekvárra, és labdázz korlátok nélkül!

Jellemzők



Izgalmas játékmódok

Vidd az utcai labdázást a következő szintre számos izgalmas funkcióval, beleértve az új szezon és a játszótéri bajnokság módokat! Játssz 2: 2 helyben barátaival, négy játékos online játékokkal, javított társkeresővel, vagy fej-fej melletti hárompontos versenyekkel.





Bővített névsor

Gyűjtsön össze több mint 400 NBA-játékost, minden idők nagyjaitól Michael Jordan-tól, Kobe Bryant-tól és Dr. J-től kezdve Karl-Anthony Towns-ig, Jayson Tatumig és Ben Simmons-ig. Új lejátszómodellekkel és egyedi lejátszó animációkkal.





Vadonatúj játszóterek

Villogja meg mozdulatait szerte a világon 10 vadonatúj játszótéren. Találja meg a jumpereket a tengerparton a kaliforniai napsütésben, bizonyítsa játékát Szöul erős fényei alatt, vagy menjen le, és labdázzon az ausztrál külvárosban.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K Playgrounds 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: