Betöltés...

The Crew (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.988 Ft



A JÁTÉKRÓLAz autód az avatárod - finomhangold a járgányodat, miközben szintet lépsz és haladsz a hatalmas nyílt világú USA 5 egyedi és részletgazdag régiójában. Manőverezz New York City és Los Angeles nyüzsgő utcáin, száguldozz a napsütötte Miami Beach-en, vagy túrázz a Monument Valley lélegzetelállító fennsíkjain. Minden egyes helyszín sajátos meglepetésekkel és vezetési kihívásokkal vár rád. Az utad során találkozol majd más játékosokkal is - mindannyian potenciálisan méltó társak, akikkel összeállhatsz, vagy jövőbeli riválisok, akik ellen versenyezhetsz. Ez a vezetés a maga legizgalmasabb, legváltozatosabb és legnyitottabb formájában.



Soha ne vezess egyedül

Ugorj be és ki zökkenőmentesen, és építsd fel négyfős csapatodat a kötődés vagy az intenzív rivalizálás révén. Akár egy konvoj leszerelése, akár a rendőrség elől való menekülés a cél, a barátokkal való elérése minden egyes alkalommal új élményt biztosít.



Egy példátlanul nagy és változatos játszótér

Az egész Egyesült Államok a te vezetési játszótered - minden út és minden, ami a kettő között van. Minden elképzelhető tereptípust elsajátíthatsz - a belvárosi utcáktól a külvárosokig, domboldalakig, kukoricaföldekig, kanyonokig, sivatagi dűnékig vagy akár versenypályákig.



Készítsd fel az autódat a következő kihívásra

Gyűjts karosszéria- és teljesítményalkatrészeket a haladás során, hogy testre szabhasd és fejleszd licencelt autóidat. Szereld fel járgányodat 5 különböző tuning specifikációval (street, perf, dirt, raid, circuit), hogy alkalmazkodni tudj a különböző vezetési terepekhez. Válassz a perkek széles skálájából, hogy járművedet a vezetési stílusodnak megfelelően fejleszd.



Az élmény folytatódik, bárhol is vagy

Folytasd az élményt iOS-en, Android táblagépeken és az interneten. Kövesd nyomon barátaid teljesítményét, és finomhangold járművedet, mielőtt élőben is bevetnéd, hogy új rekordokat állíts fel, vagy küldd el csapatodat munkára útközben, hogy több XP-t és alkatrészeket szerezz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Crew (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: