Betöltés...

Thirsty Suitors (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.705 Ft



A JÁTÉKRÓL

Meg tudja-e Jala tanulni szeretni önmagát és begyógyítani múltjának sebeit? A Thirsty Suitors egy stílusos, történetközpontú kaland, amely körökre osztott csatákon, gördeszkázáson és főzésen keresztül bontakozik ki.



Találd meg önmagad

Az Outerloop Games-től érkezik a Thirsty Suitors - egy játék a kultúráról, a kapcsolatokról, a családi nyomásról és az önkifejezésről. Vajon Jala képes lesz-e kezelni az igényes szüleit, kibékülni az exeivel és helyrehozni a megromlott barátságokat időben a nővére esküvőjére? Készen áll majd Paati, a család félelmetes és ítélkező matriarchájának közelgő látogatására? A játék története során Jala filmszerű, körökre osztott csatajelenetekben szembesül majd a volt párjaival.



Harc

Körökre osztott, túlzásba eső harcok fejlesztésekkel, különleges képességekkel és egy egyedi hangulatrendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy kihasználd a gyenge pontokat. Vedd fel a harcot a gördeszkás punkokkal, a véletlenszerű udvarlókkal és végül az exeiddel.



Gördeszkázás

Gördeszkázz, grindelj és wall-run-old végig Timber Hills-t bonyolult mozdulatsorokkal, kombókkal és kihívásokkal. Fejtsd meg a Bearfoot Park rejtélyeit, miközben gördeszkás punkokkal és vezetőjükkel, Soundie the Bear-rel küzdesz.



Főzés

Próbáld meg lenyűgözni a szüleidet és helyrehozni a kapcsolatotokat az akciódús főzési szegmensekkel, miközben felfedezed a finom dél-ázsiai ihletésű ételek gazdag menüjét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Thirsty Suitors (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: