Betöltés...

Videoverse (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.401 Ft



A JÁTÉKRÓL

Éld át újra a múltbeli közösségi játékoshálózatok napjait, és merülj el ebben a fiktív videojátékos korszakban, amelyben a "Kinmoku Shark" konzol és a hozzá tartozó online közösségi hálózat, a "Videoverse" még mindig népszerű...



A Videoverse világa

A Videoverse egy döntés-alapú narratív kalandjáték, amely a karakterfejlődésre, illetve a barátság és a szerelem témáira összpontosít, és amelyet a One Night Stand fejlesztője készített. Bújj Emmett, egy fiatal videojáték-rajongó és feltörekvő művész bőrébe, és merülj el ebben a fiktív videojáték-korszakban. Ápold Emmett baráti kapcsolatait, oszd meg az általa készített fan artokat, és barangolj az élettel teli játékosközösségekben. Hozz olyan döntéseket, amelyek megváltoztatják Emmett életét, a Videoverse-hez való hozzáállását, és végül a játék végkifejletét is! A tetteid által hozzájárulsz majd a Videoverse virágzásához, vagy inkább belekeveredsz majd tinédzserdrámákba, videojáték-fandomokba és vállalati összeesküvésekbe?



Éld át újra a kora 2000-es évekbeli videojátékok és azok közösségeinek világát

A Videoverse-t a Miiverse, az MSN Messenger, a korai internetes fórumok és a korai 2000-es évek technológiája ihlette. A Clark Aboud (Slay the Spire, Kind Words) által komponált Kinmoku Shark nyugtató hangzásvilága pedig felidézi majd benned kedvenc retro játékkonzoljaid emlékeit.



Böngészd a Videoverse-t

Ismerkedj meg a számos karakterből álló szereplőgárdával, oldj meg számos mellékküldetést, és ezáltal ismerj meg sokféle mellékszálat, élvezd a korra jellemző pixeles firkálmányokat, és derítsd ki a problémás közösségi játékoshálózat mögött rejlő igazságot! Személyre szabhatod a Videoverse-élményedet az avatarod, a személyes idézeted és a kedvenc témád kiválasztásával.



Csatlakozz a Feudal Fantasy rajongóihoz

Emmett a Kinmoku Shark legnépszerűbb JRPG-jének, a Feudal Fantasy című játéknak a nagy rajongója. Ossz meg és olvass rajongói teóriákat a játékkal kapcsolatban, és ismerj meg tippeket más FF-rajongóktól az exkluzív Videoverse közösségen keresztül… és derítsd ki, hogy Hanzo képes lesz-e megállítani a gonosz Nobunagát!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Videoverse (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: