Betöltés...

NBA 2k16

Ár: 44.184 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az NBA 2K16 franchise visszatér az NBA 2K16 eddigi legéletszerűbb élményéhez. Teljesen új MyCAREER élményt nyújt, amelyet az elismert Spike Lee filmrendező írt, rendezett és készített. Vezesse végig MyPLAYER-jét a teljes NBA-utazáson, vegye át az irányítást egy teljes NBA-franchise felett, vagy csiszolja készségeit online versenyezve a világ minden tájáról érkező játékosokkal. A simább mozgást és reálisabb artikulációt biztosító animációk, valamint az NBA sztárok, Stephen Curry, Anthony Davis és James Harden egyedülálló borítóterve biztos, hogy ez lesz a leghitelesebb NBA játékélmény.

MyCAREER - SPIKE LEE KÖZÖS

Az eddigi legintenzívebb első személyű elbeszélésünk, Spike Lee írta és rendezte. Először kezelje szabadnapjait, és bónusz tartalmat szerezzen kapcsolatok, jóváhagyások és élő gyakorlati környezet révén.



2K Pro-Am

Úttörő új mód, teljesen testreszabható csapatokkal és 5v5 versenyekkel, amelyeket az NBA 2KTV közvetített. Egyesítse erőit barátaival, hogy létrehozza a tökéletes osztagot egészen egyedi logókig, egyenruhákig és arénákig, vagy sétáljon tovább és csatlakozzon bármelyik nyílt játékhoz.



FEJTETT JÁTÉK

Egy új mozgó motor okosabb, hiperreális mozgást, valamint új labda és perem fizikát és játékos ütközéseket generál, ami intenzívebb és hitelesebb bírósági élményhez vezet.



JÁTSSZ MOST ONLINE

Ebben az évben az online fej-fej mellett játékok számítanak. Először az online head-to-head rekord rögzíti, hogy feljebb lép-e vagy sem. Amint szintet lép, felszabadítja az NBA történelmének egyik legnagyobb csapatát, akiket felhasználhat a játékai során.



JELLEMZŐ DJ-k

DJ Khaled, DJ Mustard és DJ Premier produkálja eddigi legnagyobb hangsávunkat, 50 dinamikus számmal, 5 lejátszási listán és minden DJ exkluzív darabjain.



JÁTÉK KORSZERŰ JELENTÉSEKKEL

Lépjen a pályára 12 új legendás csapattal, köztük az elmúlt 15 év legepikusabb alakulatával.



MyPARK

Törje meg a bokát, dobja el a dimet és hozzon létre utcai örökséget a három újonnan továbbfejlesztett park egyikén. Mutassa meg játékát a világ számára új, élő közvetítésű versenyes eseményeken.



Az én csapatom

Gyűjtse össze a korábbi és jelenlegi NBA játékosokat, és testre szabhatja tökéletes csapatát, hogy fej-fej mellett haladjon az öt egyedi játékmód egyikében. Élvezze a vadonatúj The Gauntlet nevű, 3 az 3-on online utcamódot, vigye online a csapatot a Road to the Playoffs-be, szembesüljön a Challenges exkluzív felállásaival, vagy uralja az NBA jelenlegi és történelmi csapatait. A kártyák és játékmódok dinamikusan frissülnek az egész szezonban, és minden játék során új élményt nyújtanak.



MyLEAGUE

Egyéni építik a kívánt bajnokságot. A MyLEAGUE Online lehetővé teszi, hogy online bajnokságot hozzon létre barátaival és játékosaival a világ minden tájáról. Játssz egyetlen évadot, vagy akár 80 éves franchise-t. A bajnokság gyakorlatilag minden részlete a kezedben van.



MyGM

A teljesen újragondolt franchise-élmény, a MyGM elmélyülése és mélysége új magasságokba emelkedett. Az NBA 2K16 új szolgáltatásai közé tartozik a csapatáttelepítés, a Haladó csapatépítés, a Nyári ligák, a 3 csapatos kereskedés és még sok más.



NBA 2KTV

A 2K úttörő heti tévéműsora INSIDE a videojáték második évadra tér vissza. Az NBA sztárjainak, edzőinek és hírességeinek különleges megjelenése, játéktippek az NBA 2K16 producereivel, a felhasználók által létrehozott tartalom és élő közvetítésű versenyek, valamint az exkluzív öltözőszekrénykód-ajándékok.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2k16" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: