Betöltés...

The Sims 4: Discover University (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.407 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezd fel az összes élményt, amit a főiskola kínál. Vegyél fel olyan órákat, amelyek felkészítik Sim-jeidet a mérnöki, oktatási vagy jogi karrierre. Fedezd fel a robotikát és a ping-pongot, vagy szórakozz egy kicsit a rivális iskola ellen. Tanulj keményen, aludj sokat és pacsizz az iskola kabalájával, csak arra ügyelj, hogy a jegyeid ne romoljanak!



Illeszkedj be az iskolába

Kezdj új fejezetet a Sim-ed számára a történelmi Britechester Egyetemen vagy a modern Foxbury Intézetben. Lakj kollégiumi szobában vagy az egyetemen kívül, fedezd fel Britechester-t biciklivel, tölts időt a diákközösségben és tanulj a könyvtárban. Szurkolj a diákságnak egy iskolai szellemiségű rendezvényen, és viseld az iskola színeit, hogy megmutasd a Sim-ed büszkeségét.



Maradj elegáns

Iratkozz be egy egyetemre, és válassz olyan órákat, amelyek felkeltik az érdeklődésedet a biológia, az informatika, a művészettörténet vagy akár a gazemberség iránt. Vegyél részt egy előadáson, vagy foglalkozz a házi dolgozatokkal és prezentációkkal - minél többet tanul a Sim-ed, annál sikeresebb lesz. Az órákra járás vagy a lógás hatással lesz a Sim-ed jegyeire, ezért a precíz időbeosztás elengedhetetlen.



Ismerkedj, szórakozz és fedezd fel a környéket

Rajtad múlik, hogy a Sim-ed hogyan fogadja be az egyetemi életet. Tanulj egész éjjel, hogy befejezd a házi feladatot, vagy lazíts és aludj ki magad. Az olyan tevékenységekkel, mint a juice pong, a focilabdával való zsonglőrködés és a szobatársakkal való lógás, még sosem volt ilyen szórakoztató egy kis szünet! Csatlakozz olyan iskolai szervezetekhez, mint a robotika, a vita, a művészet vagy akár egy titokzatos titkos társaság. Az év előrehaladtával a Sim-ek a legjobb énjükké válnak, és felfedezik, hogy kinek kell lenniük.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Discover University (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: