Betöltés...

Star Ocean: The Second Story R

Ár: 36.148 Ft



A JÁTÉKRÓLA Star Ocean-sorozat nagy népszerűségnek örvendő második része Star Ocean: The Second Story R néven tér vissza. A magával ragadó 2.5D-s esztétikával életre kelő, 2D-s pixel karaktereket és 3D-s környezetet ötvöző remake mindent tartalmaz, ami az eredeti változatot olyan nagyszerűvé tette, de mindeközben új elemekkel is bővül! Tapasztald meg az új harci mechanikákat, a teljes japán és az angol szinkront, az eredeti és az átdolgozott zenét és még sok minden mást! Fedezd fel egy klasszikus, de modernizált JRPG definitív változatát, amely az új játékosok és a régi rajongók számára egyaránt tökéletes választás.



Történet

Egy Federation tiszt egy misztikus bolygóra szállítva találja magát. Miközben a hazafelé vezető utat keresi, egy fiatal lánnyal való találkozás által belecsöppen egy küldetésbe, melynek célja a lány népének megmentése. Pont ahogyan azt egy ősi prófécia megjósolta… Válaszd meg az utadat, és teljesítsd be a sorsodat.



A fantasy és a sci-fi találkozása egy egyedi vizuális stílus keretein belül

A Star Ocean: The Second Story R világa tele van veszélyes dungeon-ökkel és nyüzsgő városokkal, amely a gyönyörű 3D-s grafikát a nosztalgikus 2D-s karakterekkel ötvöző 2.5D-s stílusban elevenedik meg.



Ismerj meg egy két főszereplővel rendelkező történetet

Kezdd el az utazásod Claude vagy Rena bőrébe bújva. Választásodtól függően változnak a perspektívák és a szövetségesek, akiket felvehetsz a csapatodba. Ismerd meg közelebbről a csapattagjaidat az egyedülálló Private Actions rendszeren keresztül, építs ki kapcsolatokat és oldj fel különböző befejezéseket. Még Yukihiro Kajimoto által készített új karakterillusztrációkat is tartalmaz a játék ezen kiadása.



Izgalmas, látványos csaták

Élvezd a gyors tempójú harcot, és használd az új mechanikákat az ellenség stratégiai legyőzéséhez. Áraszd el az ellenfeleket folyamatos támadásokkal, aztán pedig utasítsd a szövetségeseidet, hogy egy Assault Action végrehajtásával hatalmas sebzést okozzanak.



Erős felszerelések és képességek sokasága

Szabd testre a csapat fejlődését olyan képességek széles választékával, mint a Cooking, az Art, a Metalcraft és még annyi minden más! Sajátítsd el a továbbfejlesztett Item Creation rendszert, hogy különböző hatásokkal rendelkező, erős felszereléseket készíthess.



Japán és angol szinkron

A játékban található összes jelenet most már az eredeti játékból ismert szinkronhangok nyelvén megszólaló, teljes mértékű szinkronnal rendelkezik. Ezen kívül pedig a 2008-as Star Ocean: Second Evolution párbeszédeit is tartalmazza a játék, amelyeket kiválaszthat a játékos, ha úgy gondolja.



Motoi Sakuraba által átdolgozott ikonikus zenék

Minden szám teljes mértékben újra lett komponálva, amely kiterjedt a teljes zenekari előadásra és a vonós hangokra is. A felfedezés és az átvezető jelenetek alatt felcsendülő dallamok is újra rögzítve lettek, amelyek még magasabb szintre emelik a hangzást.



3 nehézségi szint

Válaszd az EARTH nehézségi szintet, ha egy könnyed utazásra vágysz, a GALAXY-t a kellemes kihívás érdekében, vagy a UNIVERSE-t, hogy ha elég bátor vagy ahhoz, hogy igazán próbára tedd a képességeidet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Ocean: The Second Story R" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: