Betöltés...

Polaris Sector

Ár: 10.817 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Polaris Sector egy 4X-es sci-fi stratégiai játék - vegye át a parancsot csillagközi birodalmának, kezelje az összes szempontot és politikát, beleértve a diplomáciát, kutatást, hajótervezést és meghódítsa a galaxist! Parancsoljon hajóinak taktikai módban: amikor egy csata elkezdődik, csatlakozhat a csatatérhez, és manőverezhet a hajóival. Alternatív megoldásként használja az automatikus megoldási módot, ha sürgetőbb feladatai vannak a birodalmában.

BEÁLLÍTÁS

Azoknak a régieknek, akik ezt az ágazatot Polarisnak nevezték el, biztos, hogy egyedülálló humoruk van. Polaris - a fényes csillag, a remény és a hit csillaga. Nos, a Polaris szektorban mindkettő értékes. Csak a vadonban, a csillagokban és a szupernóvák pusztaságában áztatott árulás, elnyomás és hatalomvágy.

Építhet valaki birodalmat egy ilyen helyen? Más frakciók természetesen gyanakvóak az újonnan érkezőkkel szemben, és háborút indíthatnak az ismeretlen kézműves munkák első jeleire. Itt a természetes halál nem mindennapi luxus. Gyengének látszol? Kalózok és szemetelők rabolják el a bolygókat. Katonai erőt mutat a potenciális ellenségek elrettentésére? A riválisok egyesítik erőiket a fenyegetés kiküszöbölése érdekében.

STRATÉGIA

A teljes uralomhoz sokféle rétegre van szükség. Kezet szorongatni egy hatalmas császárnak, titokban új hadihajókat tervezni, mindent befektetni az alaptudományokba, hogy versenytársai előtt megszerezzék a technológiát - mindez lehet az út a sikerhez. De lesz-e ideje megvalósítani stratégiáját? Elég látnok lesz-e olyan fegyverek és technológiák gyártásához, amelyek megváltoztatják az évtizedek óta vívott csatákat? Találja meg a megfelelő egyensúlyt az alap- és alkalmazott tudományok között, hogy megelőzze az ellenzéket. Találja meg a megfelelő egyensúlyt a klasszikus minták és az őrült prototípusok között, és hajóitól félni fog az egész galaxisban. Mérnökei és tudósai nagyfokú rugalmasságot biztosítanak Önnek, de a döntései alakítják a birodalom sorsát.

Hajótervezés

Teljes ellenőrzése van a hajóterv felett: szeretne egy korvettet dróntartóvá tenni? Menj tovább. Teherszállítóból akar cserkészt csinálni? Nincs mit. A kreativitás az egyetlen korlát! Találja meg a megfelelő egyensúlyt az alap- és alkalmazott tudományok között, hogy megelőzze az ellenzéket. Találja meg a megfelelő egyensúlyt a klasszikus minták és az őrült prototípusok között, és hajóitól félni fog az egész galaxisban. Mérnökei és tudósai nagyfokú rugalmasságot biztosítanak Önnek, de a döntései alakítják a birodalom sorsát.



Sok zsoldos vagy kalandor jött ide gazdagságot és hatalmat keresve, és minden történetük csak suttogás az ürességben. A Polaris fekete lyuk az élő fajok számára, és a birodalmak egy szempillantás alatt felemelkednek és elesnek. Talán még nem született meg az a vezető, aki stabilitást hoz ebben a zónában, ha valaha is léteznek ...

Jellemzők

- Epikus és veszélyes játszótér: véletlenszerűen generál egy olyan galaxist, amely akár 900 csillag befogadására képes.

- Teljes testreszabás: külső fenyegetések, kalózok, versenyek száma ... beállíthatja a saját ízlésének megfelelő világot!

- A hajó tervezésének teljes ellenőrzése: szeretne egy korvettet dróntartóvá tenni? Menj tovább. Teherszállítóból akar cserkészt csinálni? Nincs mit. A kreativitás az egyetlen korlát!

- Fedezze fel: küldjön felderítő hajókat új aknák kiaknázására, új bolygók gyarmatosítására és más birodalmakkal való kapcsolatfelvételre.

Innovatív kutatási rendszer: a technológiák és a berendezések felszabadulnak az alap- és alkalmazott kutatásba fektetett befektetéseitől függően.

- Diplomácia: Párbeszéd más frakciókkal, hogy megszerezzék kedvességüket, árukat cseréljenek és katonai megállapodásokat kössenek a közös ellenségek elleni harcban.

- Parancsolja meg csapatait: ha megkezdődik egy csata, csatlakozhat a csatatérhez, és taktikai módban manőverezhet a hajóival. Alternatív megoldásként használja az automatikus megoldási módot, ha sürgetőbb feladatai vannak a birodalmában.

- Egyedülálló kémrendszer: hamis hírszerzés az ellenséges kémeknek és csapdába csalja őket!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Polaris Sector" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: