Betöltés...

Strike Force Heroes (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.592 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Strike Force Heroes egy régimódi arénás lövöldözős játék, modern játékmechanikával újjáépítve, teljes kooperatív és PvP online többjátékos móddal. A sikeres Flash-játék intenzív felújítása a mindent elsöprő akciót és az epikus történetmesélést ötvözi.



Játékmenet

Harcolj buja erdőkben, száguldó vonatokon és zuhanó repülőgépek tetején, testre szabva katonáidat különböző fegyverekkel, képességekkel és fejlesztésekkel! A Strike Force Heroes teljesen újragondolt, az alapoktól kezdve kibővített kampányt tartalmaz, teljes szinkronhanggal, animált jelenetekkel, kihívásokkal és egy vadonatúj zsákmányrendszerrel.



Testre szabhatod a hősöd

Fejlessz 4 karakterosztályt exkluzív fegyverekkel, ruhákkal és képességekkel, mindegyiknek teljesen egyedi erősségei, gyengeségei és játékstílusa van. Lődd le az ellenséget az üvegágyú-szerű Assassin-al, vagy válj félelmet nemismerő Tank-á.



Válaszd ki a felszerelésed

A több száz fegyver, képesség és felszerelés között minden játékstílushoz találsz valamit. Válassz egy biztonságos felszerelést, vagy hozz létre egy olyan okos összeállítást, amely tökéletesen együttműködik az összes felszereléseddel a kockázatos, de halálos eredmények érdekében. Akár közelharcban szeretsz harcot vívni, akár csendben, mesterlövészekkel intézed el az ellenségeidet, vagy egyszerűen csak felrobbantasz dolgokat, itt megtalálod a neked való fegyvert!



Online kooperatív és PvP játékmódok

Most először hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak hozzád a teljes kampány során, vagy lődd szét őket a teljesen testreszabható PvP egyéni meccseken!



Végtelen újrajátszhatóság

A kampány végigjátszásával töb kihívást jelentő nehézségeket oldasz fel, hogy jobb jutalmakat kapj, tovább fejleszd hőseidet, és még a legtapasztaltabb játékosok is kihívást találjanak.



Játszd végig a Missions of the Day-t, és hozd létre a legerősebb hőst!

Szerezz még több jutalmat rengeteg szórakoztató mellékfeladat elvégzésével, például fejlövésekkel a levegőben, az ellenség legyőzésével a hős képességeivel, vagy akár az ellenség teabag-elésével! Tedd próbára a képességeidet több tucat egyedi kihívás küldetéssel, amelyek őrült csavarokat adnak az alapjátékhoz, és némi stratégiát és okos gondolkodást igényelnek a leküzdéséhez.



Egy szeretttel készült remake

A Strike Force Heroes és a Raze című sikeres Flash-sorozat mögött álló eredeti, kétfős fejlesztőcsapat visszatért a magas színvonalú művészet, a csiszolt játékmenet és a csavaros humor egyedi keverékével. A Strike Force Heroes jellegzetes, pulzáló akciója szeretettel részletezett környezetekben, kristálytiszta hangzással és teljes szinkronhanggal kel életre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Strike Force Heroes (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: