Betöltés...

Umineko: Golden Fantasia

Ár: 13.624 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az eredeti "Umineko When They Cry" sorozaton alapuló tag-team verekedős játék végre megjelent, angolul és továbbfejlesztett rollback netplay-el!



Helyszín

George, Jessica és Rosa az Ushiromiya családból csatlakozik a harchoz, mivel a Golden Fantasia ezen kiadása tartalmazza az eredeti japán verzió Cross kiegészítőjét! A harcok, a sztorimód, valamint a meccsek nyitása és zárása során használt összes szöveget teljes mértékben japánul hangoztatják, hogy a harcok valósághűek legyenek!



Mechanikus

A Golden Fantasia-ban a mérkőzések tag-team harcok az Umineko sorozat két karakterpárja között, akik egy egyedi mechanika - az érintéses rendszer - segítségével osztoznak a HP-építés SP-jén egymás között! A harc során a játékosok fogyaszthatják SP Gauge-jukat és kezdeményezhetik Meta World-jüket, de csak akkor, ha az ellenfél úgy dönt, vagy másképp nem érvelhet az igazságukkal és törölheti a tiédet!



Játékmenet

Golden Fantasia egy 2D harci stílusú játék, amelyben sprite-okat használnak a karakterek. A játékosok két karaktert választanak; az aktív karaktert, amelyet Attacker-nek és az inaktív karaktert, amelyet Reserve-nek neveznek; és más párokkal harcolnak a mérkőzéseken. A játékmenet magában foglalja a Meta-világ használatát, amely lehetővé teszi a szuper mozdulatok használatát és a passzív képességek aktiválását.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Umineko: Golden Fantasia" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: