Betöltés...

Close Combat: The Bloody First (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.606 Ft



A JÁTÉKRÓLNincs túl nehéz feladat. Nincs túl nagy áldozat. Duty First! ”



Close Combat: A Bloody First a kritikusok által elismert Close Combat sorozat legújabb kiadása, és az első az új 3D Archon motorral. Ezzel a szoros küzdelemmel: A véres első ötvözi a klasszikus Close Combat taktikai játékmenetét a különféle 3D-s tájak sokaságán zajló csatákkal, beleértve a bolondos hegygerincokat, a szűk völgyeket és a sűrű falvakat. A 3D-re való váltás lehetővé teszi a részletek szintjének növelését (például az egyes fegyverek által használt speciális lőszer-típusok most modellezésre kerülnek), valósághűbb mozgással és lövedékes fizikával.



A híres amerikai 1. haditengerészeti divízió (örökre a „The Big Red One” néven ismert) karrierjét követően szoros harc: A Bloody First először látogatja meg Tunézia és Szicília csatatéreit, valamint a normandiai kampányt.







A 3 színházzal a közelharcot fedezheti fel: A véres első határozottan a taktikai szintre helyezi a hangsúlyt, és egy 1. gyalogoshadosztály parancsnokságára állítja Önt (néha megerősítették… és néha nem!), Végigvezetett embereket összekapcsolt műveletek és csaták sorozatán keresztül. a tunéziai Longstop-hegytől a Mortain-ig Normandia felé. Gondoskodnia kell a férfiakról, ki kell dolgoznia a tűz és a mozgás legjobb kombinációját, tudnia kell, mikor kell páncélozott járművekkel támaszkodniuk, és el kell döntenie, mikor kell tüzet és repülőgépet támogatni.



Különböző közeli harci helyzetekben parancsolja a csapatait, és meg kell tanulnia, hogy a győzelem elérése érdekében miként lehet a legjobban kombinálni a kézi lőfegyverek, habarcsok, géppuskák, páncélozott autók, tankok és tankoldali fegyverek használatát.







Tanulnia kell a támadás és a védelem művészetét olyan csatákban, mint például a tunéziai Hill 350 és Kasserine Pass, Szicília Gela és Troina, valamint Normandia Caumont és Marigny.



Amikor 1942 novemberétől 1944 augusztusáig harcol az Európába, majd az egész Európára, sokféle taktikai kihívást kell legyőznie, például parancsnoksággal nem rendelkező csapatok parancsnokait észak-afrikai veterán páncélosok támadják meg, és el kell ragadniuk a keserűen megvédett Troinát. a szicíliai hegyekben, és természetesen viharok az Omaha homokján és Normandia „sövény pokoljába”







A beállítások

Tunézia - 5 művelet 14 csatával, a Longstop-hegy, Sbiba, Kasserine Pass, El Guettar, Mateur

Szicília környékén - 3 művelet 11 csatával, Gela, Nicosia és Troina

Normandia környékén - 3 művelet 11 csatával, amelyek az Omaha Beach, a The Bocage és a Operation Kobra



jellemzői



1 nagy kampány, 3 színházi kampány (Tunézia, Szicília és Normandia), 11 művelet és 36 csata

Teljesen felülvizsgált 3D, amely teljesen új megjelenést és érzetet teremt a klasszikus Close Combat játékhoz. Az új 3D-s motor fokozottabb részletességet (az egyes fegyverek által használt speciális lőszer típusokig), valamint a valósághűbb mozgást és lövedékes fizikát teszi lehetővé.

32 teljesen új csatatér térkép, amely lefedi Tunézia egyenetlen terepét (14 térkép), Szicília hegységét és völgyeit (11 térkép), valamint Normandia strandjait és bokáját (11 térkép).

Az olasz fegyveres erők először jelennek meg hivatalos kiadásban

Több mint 50 különféle jármű, 300+ gyalogos- és nehézfegyvercsapat és több mint 100 fegyver, beleértve az első amerikai felszerelést 1942-43-ban.

Minden új grafika és effektusok

Új hanghatások

Új tereptípusok Tunézia egyenetlen gerincének és Szicília durva, törött csatatérének lefedésére

Az amerikai 1. gyalogoshadosztályt és annak német és olasz ellenfeleit lefedő történelmi szervezetek

Integrált többjátékos lobbi és meccsfórumok.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Close Combat: The Bloody First (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: