Betöltés...

VRMark (Digitális kulcs - PC)

Ár: 63.562 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készen áll a számítógép VR-re? Tudja meg a VRMark-tal, a virtuális valóság benchmarkjával.



Ellenőrizze, hogy számítógépe megfelel-e a HTC Vive és az Oculus Rift teljesítménykövetelményeinek.

Tesztelje számítógépét három VR-teszt segítségével, fülhallgató nem szükséges.

Vagy csatlakoztasson egy HMD-t, és saját szemével ítélje meg a VR élményt.

Részletes eredmények és hardverfigyelő táblázatok.

Fedezze fel az egyes jeleneteket VR-ben vagy a monitoron az Experience üzemmóddal.



Vásárlás előtt próbálja ki



A VR-játékok teljesítménykövetelményei sokkal magasabbak, mint a tipikus PC-játékoké. Tehát a HTC Vive vagy az Oculus Rift vásárlása előtt a VRMark segítségével ellenőrizze, hogy PC-jében megvan-e a nagyszerű VR-élmény.



A VRMark három benchmark tesztet tartalmaz, amelyek az asztali monitoron futnak, nincs szükség fülhallgatóra. Vagy csatlakoztasson egy HMD-t, és győződjön meg róla a szabadon barangoló élmény móddal.



Orange Room benchmark



A VRMark Orange Room benchmark azt a lenyűgöző részletességet mutatja, amelyet olyan számítógépen lehet elérni, amely megfelel a HTC Vive és az Oculus Rift ajánlott minimális hardverkövetelményeinek. Ha számítógépe sikeresen átmegy ezen a teszten, akkor készen áll a ma elérhető két legnépszerűbb VR rendszerre.



Cián szoba referenciaérték



A Cyan Room benchmark egy DirectX 12 benchmark teszt a VR számára. Nagy, összetett környezettel és sok figyelemfelkeltő hatással rendelkezik. A tiszta DirectX 12 motorral a Cyan Room megmutatja, hogy a kevésbé költséges API használatával a fejlesztők lenyűgöző VR élményeket nyújthatnak még szerény PC-s rendszereken is. A Cyan Room használatához Windows 10 (64 bites) és GPU szükséges, amely támogatja a DirectX 12-et.



Kék szoba benchmark



A Blue Room sokkal igényesebb teszt, ideális a legújabb grafikus kártyák összehasonlításához. Hatalmas 5K renderelési felbontásával és látványos volumetrikus fényhatásokkal a Kék Szoba megadja a mércét a hardver jövőbeli generációinak.



Eredmények és jelentések



Az egyes tesztek futtatása után tisztán látja, hogy a számítógépe sikeres volt-e vagy sem. Kapsz egy általános pontszámot a számítógépedről, amelyet felhasználhatsz a rendszerek összehasonlításához, és részletes diagramokat, amelyek bemutatják, hogy a számítógéped hogyan teljesített a teszt során.



Az élmény módú



VR headsetek okos technikákkal kompenzálják az elmulasztott képkockákat. Az Experience mód segítségével a saját szemével meg tudja ítélni a VR élmény minőségét. Fedezze fel az egyes jeleneteket a maga idejében a VR-ben vagy a monitoron.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "VRMark (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: