Betöltés...

Anno 1800: Complete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.420 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Anno 1800: Complete Edition tartalma:

- Anno 1800 alapjáték

- Season 1 Pass

- Sunken Treasures

- Botanica

- The Passage

- Season 2 Pass

- Seat of Power

- Bright Harvest

- Land of Lions





Vezesd az ipari forradalmat!

Légy üdvözölve a 19. században, az iparosodás, a diplomácia és a felfedezések korában. Mivel ez a korszak technológiai újításokban, összeesküvésekben és kétes lojalitásokban gazdag, így tökéletes alapot biztosít a klasszikus Anno játékmenethez. Az Anno 1800 számos lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy bizonyítsák uralkodói képességeiket, miközben hatalmas metropoliszokat hoznak létre, hatékony logisztikai hálózatokat terveznek meg, egzotikus új kontinenseket népesítenek be, expedíciókat küldenek a világ minden tájára, illetve diplomáciai, kereskedelmi vagy hadviselési eszközökkel uralkodnak ellenfeleik felett.



Klasszikus Anno élmény

Az Anno 1800 egyesíti az Anno játékok 20 éves történetének kedvelt funkcióit. A gazdag és tartalmas városépítéssel, a történetalapú kampánnyal, a rendkívül testreszabható sandbox móddal és a többjátékos móddal a klasszikus Anno élményt nyújtja az Anno 1800. Továbbá visszatérnek olyan közkedvelt funkciók is, mint az egyéni MI ellenfelek, a szállítható kereskedelmi áruk, a véletlenszerűen generált térképek, a Multi-Session gameplay, tárgyak és még sok más.



Új korszak, új funkciók

Hogy életre keltse ezt a meghatározó történelmi korszakot, az Anno 1800 számos teljesen új funkcióval egészíti ki a sorozat gazdag hagyományait. Az expedíciók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy hírnév és szerencse után kutató specialistákból álló legénységeket küldjenek a világ minden tájára, míg az új munkaerő funkciónak köszönhetően a gyárak menedzselése sokkal valósághűbb lett és sokkal több odafigyelést is igényel. Végül a játékosok Dél-Amerikát is benépesíthetik, miközben igényt tartanak a fekete aranyra, amely ezt az új korszakot táplálja.



Válaszd meg a győzelemhez vezető stratégiádat

A virágzó metropoliszok vezetése megköveteli, hogy a stratégiádat mindig az újonnan felbukkanó nehézségekhez és helyzetekhez igazítsd. Számos termelői hálózat kialakításával elégítsd ki a lakosaid igényeit, versengj a világodon osztozó más, mesterséges intelligencia által irányított vezetőkkel, és kereskedelmi útvonalak jövedelmező hálózatának kiépítésével vezesd a birodalmadat gazdagságba.







Sunken Treasures

Indulj kincsvadászatra a tenger mélyére, és építsd fel az eddigi legnagyobb várost egy hatalmas, új kontinentális szigeten az Anno 1800 első kiegészítőjében. Merülj el még jobban az ipari forradalom időszakában az új küldetéseknek, a búvárharang rendszernek, egy hatalmas új szigetnek és a tárgykészítés lehetőségének köszönhetően. Új küldetések során vadássz egy felbecsülhetetlen értékű ereklyére, amely egy sok évvel ezelőtti csata során veszett el; a búvárharang segítségével vadássz elsüllyedt kincsekre; a különc feltaláló, Old Nate pedig új tárgyakat készíthet városod számára, ám ezek a tárgyak épp olyan erősek, mint amilyen robbanékonyak.



Botanica

Légy te az első, aki megépíti a korszak nagy botanikus kertjét: kanyargó fák, lehetetlen színek és messzi földről behozott illatos virágok álomországát. Több mint 50 különböző növényfajt gyűjthetsz össze, aztán állíthatsz ki a botanikus kertedben. A Musical Pavilon megépítésével pedig a korábbi Anno játékok kedvelt zeneszámainak elbűvölő zenekari feldolgozásait élvezheted a városodban. Ezen felül pedig a kiegészítő segítségével egy új típusú díszítéssel szépítheted és bővítheted kulturális épületeidet.



The Passage

Szembe mersz nézni az Északi-sarkvidék kihívásaival? Merészkedj el a világ peremére; hódítsd meg ezt az új, veszélyes környezetet egy sarkvidéki előőrs kiépítésével, és teljesen új termelési láncok és árucikkek elsajátításával; építsd meg saját léghajóidat, és léghajóflottádat, hogy felgyorsítsd a kereskedelmet birodalmad minden részén, és hogy elsőként emelkedj versenytársaid fölé; segítsd metropoliszod működését az új gáztüzelésű erőművel, amely nem igényel vasúti csatlakozást, illetve használd az új fűtési és melegedési lehetőségeket, hogy a lakosaid túléljék a sarkvidék brutális hidegét. Keresd Sir John elveszett expedícióját olyan új és régi ismerősök segítségével, mint Lady Faithful, Old Nate és az eszkimó sámán, Qumaq.







Seat of Power

A Seat of Power kiegészítő segítségével mutasd meg városod hatalmát egy tekintélyes, a moduláris „szárnyrendszer” segítségével teljesen egyedi elrendezésű palota, és kormányhivatalok építésével. Vezesd a városod a kormányhivatalokból, és bővítsd ki hatáskörüket további szárnyak építésével. Minél vonzóbb lesz a városod, annál több új lehetőség oldasz fel. Befolyásold városod jövőjét hatásos politikai intézkedések alkalmazásával - a lakosok igényeit elégíted ki? Javítasz az elektromos hálózaton? Netán a mólók rakodási idejét csökkented? Ez a te döntésed.



Bright Harvest

Emeld birodalmad földművelési törekvéseit a következő szintre a Bright Harvest kiegészítővel. Fedezd fel, hogy hogyan működnek a majdnem tökéletes városaid gépesített mezőgazdasággal! Új takarmánysilókkal növelheted az állatfarmok hatékonyságát a birodalom minden szegletében, az olyan új innovációkkal pedig, mint az üzemanyaggal működő traktorok sokkal kevesebb földműves igénybevételével növelheted a termőföldjeid kiterjedését és azok termelékenységét. Hogy a traktorok soha ne fogyjanak ki az üzemanyagból, fontos a nyersolaj finomításával üzemanyagot előállító üzemanyagtöltő állomások rendszerének megfelelő kiépítése. Vesd el a fejlődés magjait, és arasd le a bőséges termést!



Land of Lions

Merészkedj el a dübörgő déli kontinensre, az Oroszlánok Földjére, és az új öntöző- és csatornarendszerrel varázsold az emberek számára élettel teli, zöld oázissá a kietlen, puszta vidéket. Teljesítsd az önzetlen pásztorok, és a hagyománytisztelő vének igényeit, érj el új gazdasági magasságokat, és nézd, ahogy a sivatag virágozni kezd! Találkozz a helyi, harcedzett császárral, aki magabiztosan hisz abban, hogy birodalma bármely másikkal fel tudja venni a versenyt. Segíts neki stabilitást teremteni a régióban a belülről és a kívülről érkező fenyegetések elhárításával. Építsd meg az új kutatóintézetet, amelynek segítségével új, a mágiától megkülönbözhetetlen technológiákat fedezhetsz fel. Ezek az erőteljes technológiák képesek termékennyé alakítani a talajt, vagy előállítani árukat alternatív erőforrásokból. Hozz a területre tudósokat a világ minden tájáról és teljesítsd kozmopolita igényeiket, hogy a mérnökeiddel együtt dolgozva ők is a tudományos fejlődést szolgálhassák. Hódítsd meg a sivatagot!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Anno 1800: Complete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: