Betöltés...

Anno: History Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.929 Ft



A JÁTÉKRÓL Az Anno: History Collection tartalma:

- Anno 1404: History Edition

- Anno 1404 alapjáték

- Anno 1404: Venice kiegészítő

- Anno 1404 hivatalos játékzene

- Háttérkép

- Egy cég logó az Anno 1800 játékban

- Anno 1503: History Edition

- Anno 1503 alapjáték

- Anno 1503: Treasures, Monsters & Pirates kiegészítő

- Anno 1503 hivatalos játékzene

- Háttérkép

- Egy cég logó az Anno 1800 játékban

-Anno 1602: History Edition

- Anno 1602 alapjáték

- Anno 1602: New Islands, New Adventures kiegészítő

- Anno 1602 hivatalos játékzene

- Háttérkép

- Egy cég logó az Anno 1800 játékban

- Anno 1701: History Edition

- Anno 1701 alapjáték

- Anno 1701: The Sunken Dragon kiegészítő

- Anno 1701 hivatalos játékzene

- Háttérkép

- Egy cég logó az Anno 1800 játékban

- Egy History Collection témájú cég logó az Anno 1800 játékban

- Egy megépíthető emlékmű az Anno 1800 játékban





Fedezd fel négy közkedvelt városépítő klasszikus játékot és a kiegészítőiket teljesen a modern operációs rendszerekhez frissítve és optimalizálva. Tapasztald meg a játékokat úgy, mint még soha előtte, frissítve és optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön a jelenlegi számítógépeken. Már egészen 4K-s felbontásig élvezheted a játékokat, valamint az összes többi javítást, frissítést is, miközben onnan folytathatod a játékodat, ahol a sima kiadásokban abbahagytad, köszönhetően a teljes mentési kompatibilitásnak. Ezen felül pedig az összes játék keret nélküli ablakos módot és többképernyős támogatást is tartalmaz.







Anno 1404

Fedezd fel az Anno 1404 és a Venice kiegészítő klasszikus játékmenetét teljesen a modern operációs rendszerekhez frissítve és optimalizálva. Tapasztald meg a játékot úgy, mint még soha előtte, frissítve és optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön a jelenlegi számítógépeken. Már egészen 4K-s felbontásig élvezheted a játékot, valamint az összes többi javítást, frissítést is, miközben onnan folytathatod a játékodat, ahol a sima kiadásban abbahagytad, köszönhetően a teljes mentési kompatibilitásnak. Ezen felül pedig ez a kiadás frissített és kibővített többjátékos funkciókat is, valamint keret nélküli ablakos módot és többképernyős támogatást is tartalmaz.



Felfedezés, diplomácia, kereskedelem, hódítás

1404-et írunk, és a császár beteg. Csak a horizont ígér gyógyulást számára, ezért Lord Richard Northburgh megkísérli az utazást a déli, Orient nevű ismeretlen vidékre. Egy kis hajóval, csupán néhány készlettel és egy maroknyi hűséges emberrel követi őt a játékos. Mind a császár, mind a játékos, a sorsát keresve ezeken a feltérképezetlen vizeken új földeket, új szövetségeseket, új barátokat és új kihívásokat talál.



Az Anno 1404 és a Venice kiegészítője az építkezés, a gazdálkodás, a felfedezés, a diplomácia és a harc díjnyertes egyvelege. Építs ki monumentális metropoliszokat, fejlessz és vezess egy idealizált történelmi birodalmat az Orient és a reneszánsz Velence területein. A játék többjátékos támogatással is rendelkezik, így megoszthatod az élményedet a barátaiddal is.



Hozd létre és vezesd a nemzeted

Teremtsd meg a saját nemzetedet a szimuláció és a valós idejű stratégia egyedülálló egyvelegével, miközben a világot bejárva felfedezel, kereskedsz és technológiákat sajátítasz el, hogy bővítsd birodalmadat és megírd a saját történelmedet.



Építkezz

Építsd fel a saját településedet, és ismerd meg az Orient kultúráit és technológiáit. Metropoliszodat egyedi kikötőrendszerrel, sikátorokkal, városfalakkal, várakkal és még megannyi számos építkezési lehetőséggel fejleszheted.



Stratégiai játék kezdőknek és profiknak egyaránt!

A kezelőfelület testreszabhatóságának hála a játékos teljesen a személyes igényeihez igazíthatja azt. Ez az intuitív kezelőfelület a kezdők számára könnyen elsajátítható, de ugyanakkor számos lehetőséget kínál a stratégiai játékok világában jártas egyéneknek is. Az izgalmas kampány a kezdőkkel megismerteti és megkedvelteti az Anno világát, de a profiknak is kínál kihívásokat. Ezen felül pedig van a játékban egy sandbox mód is, amelyet tetszőlegesen tudnak módosítani a játékosok az igényeiknek megfelelően. Különleges titulusok, talentek, medálok és egyéb összegyűjthető jutalmak is várnak rád.



Anno 1404: Venice kiegészítő

Az alapjáték tartalmas környezete egy új, velencei helyszínnel egészül ki, amely új interakciós lehetőségeket kínál számodra. Építs két új velencei hajótípust: a kis és nagy kereskedőfogatot. Fejlessz ki titkos kabineteket, épülj be ellenségeid közé és szabotáld a terjeszkedésüket. A városi tanácsban elfoglalt helyednek köszönhető befolyásoddal vedd át az irányítást az ellenséges városok felett. Ezek mellett pedig egy új kereskedőpartnert, egy új típusú szigetet és még megannyi újdonságot ad hozzá az alapjátékhoz a kiegészítő.







Anno 1503

Fedezd fel az Anno 1503 és a Treasures, Monsters & Pirates kiegészítő, és a rég elveszett többjátékos mód klasszikus játékmenetét teljesen a modern operációs rendszerekhez frissítve és optimalizálva. Tapasztald meg a játékot úgy, mint még soha előtte, frissítve és optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön a jelenlegi számítógépeken. Már egészen 4K-s felbontásig élvezheted a játékot, valamint az összes többi javítást, frissítést is, miközben onnan folytathatod a játékodat, ahol a sima kiadásban abbahagytad, köszönhetően a teljes mentési kompatibilitásnak. Ezen felül pedig ez a kiadás frissített és kibővített többjátékos funkciókat is, valamint keret nélküli ablakos módot és többképernyős támogatást is tartalmaz.



Hódítsd meg az Újvilágot ebben a kalandokkal és felfedezésekkel teli epikus történetben. Az Anno 1503 a valós idejű stratégia izgalmát a birodalomépítés mélységével ötvözi.



Az Újvilág meghódítása

A játék célja gyarmatok létrehozása, valamint a gazdagság és a hatalom megszerzése. Figyeld, ahogy a gyarmataid növekednek, miközben pedig kereskedelmi és diplomáciai kapcsolatokat építesz ki a szomszédos népekkel. Vegyél részt harcokban a szárazföldön és a tengeren egyaránt, hogy megvédd a kolóniádat, vagy hogy megőrizd a szabadságodat és a függetlenségedet.



Új harcrendszer

A teljesen új harcrendszer sokkal kifinomultabb taktikai felkészülést, és igazán epikus szárazföldi és tengeri csatákat tesz lehetővé. Élvezd az öt különböző éghajlati zóna, mint például fagyos tundrák, sivár sivatagok, buja dzsungelek változatosságai által nyújtott kihívásokat. Mindegyik saját, egyedi természeti erőforrásokkal, növényzettel, élővilággal és környezettel rendelkezik. Mindezeket számításba véve igazítsd a taktikádat az ellenfél, a terep és a fegyverzettől függően.



A számítógép által irányított népek

A játékban a számítógép által irányított, 16. századi kultúrák ellen versenyzel, mint például az afrikaiak, az aztékok, vagy az amerikai őslakosok. Mindegyik népnek megvannak a saját személyes vonásaik és egyedi jellemzőik, ezáltal a különböző kultúrákkal folytatott interakciók különböző viselkedésekhez és reagálásokhoz vezethetnek.



Mélyen kidolgozott birodalomépítés

Terjeszd ki a befolyásodat egy erőteljes gazdasági rendszer segítségével, amely helytől függően változik, és amelynek köszönhetően olyan áruk cserélnek gazdát, mint a fegyverek, nyersanyagok, szükségleti cikkek, vagy akár egzotikusabb tárgyak, mint például selyem vagy fűszerek. Birodalmadat többféleképpen is irányíthatod, például kapcsolatba léphetsz más nemzetekkel, akikkel kereskedhetsz, vagy békeszerződéseket is köthetsz. De vigyázz, mert egyes kultúrák azonban aggresszívebb interakciós stílusokra támaszkodhatnak, ami konfliktusokhoz vezethet.



Anno 1503: Treasures, Monsters & Pirates kiegészítő

Ez a kiegészítő a grafikát, a játékmenetet és a beállításokat ért fejlesztéseket tartalmaz. Ezen felül pedig három új kampánnyal, tizenkét további szcenárióval és egy teljesen új, kezdőknek szóló harci szcenárióval egészíti ki az alapjátékot. Továbbá olyan funkciók is bekerültek a játékba a kiegészítő által, mint például a hajók fedélzetére való felszállás lehetősége, továbbfejlesztett statisztikai képernyő, új ellenfelek (köztük krokodilok és kalózok), illetve kibővített építkezési lehetőségek, például a raktár méretének szabad megválasztása.







Anno 1602

Fedezd fel az Anno 1602 és a New Islands, New Adventures kiegészítő klasszikus játékmenetét teljesen a modern operációs rendszerekhez frissítve és optimalizálva. Tapasztald meg a játékot úgy, mint még soha előtte, frissítve és optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön a jelenlegi számítógépeken. Már egészen 4K-s felbontásig élvezheted a játékot, valamint az összes többi javítást, frissítést is, miközben onnan folytathatod a játékodat, ahol a sima kiadásban abbahagytad, köszönhetően a teljes mentési kompatibilitásnak. Ezen felül pedig ez a kiadás frissített és kibővített többjátékos funkciókat is, valamint keret nélküli ablakos módot és többképernyős támogatást is tartalmaz.



Egy teljesen új világ!

1602-ben járunk, te pedig egy vitorláshajó parancsnoka vagy, amely Anker feltérképezetlen szigetvilágának vizein hajózik. A hajón legfeljebb egy maroknyi hűséges követőd van veled, valamint korlátozott mennyiségű élelem és építőanyag áll a rendelkezésedre. Azért vagy itt, hogy új életet kezdj. Azzal, ahogyan eldöntöd, melyik szigetre szeretnél letelepedni, meg is pecsételed a sorsodat, mivel minden szigetnek megvannak a saját maga sajátos jellemzői.

A célod egy teljesen új világ létrehozása. Fedezz fel, építs, telepedj le, kereskedj és védekezz – ez a kihívás áll előtted!



Két műfaj egyedülálló ötvözete

Az Anno 1602 két izgalmast műfajt kever a játékmenetében: részben birodalomépítős játék, részben valós idejű stratégiai játék. Építs magadnak egy valósághű, élő világot az elképzeléseid szerint; a választott stratégiád határozza meg városaid és falvaid fejlődését és sorsát. Bizonyítsd be diplomáciai készségeidet a helyiekkel, a társaiddal és a kalózokkal való interakciók során is. Kezdj farmok, ültetvények és kis műhelyek kiépítésével, majd használd üzleti érzékedet, és kezdj el kereskedni játékostársaiddal.



De vigyázz, mert a gazdaság és a jólét irigységgel és haraggal is jár! Képezz ki katonákat és építs ki védelmi építményeket, hogy megvédd a vagyonodat és a gazdagságodat; vagy talán bölcsebb döntés lenne, ha a tárgyalási készségeidet az üzleti életen kívül is kamatoztatnád? A döntés rajtad áll, és annak következményeivel is neked kell megbírkóznod.



Anno 1602: New Islands, New Adventures kiegészítő

Új szigetek, új kalandok, ezáltal pedig új feladatok is várnak rád. Kihívást jelentő kampányokban kell bizonyítanod, hogy egy igazi úttörő vagy. Csak ha minden szcenáriót sikeresen teljesítesz, akkor éred el küldetésed célját. A szerkesztő segítségével saját szcenáriót készíthetsz - hozz létre új, egyedi tervezésű szigetvilágokat, és kombináld a sokféle részfeladatot, hogy megteremtsd a saját célkitűzéseidet. Sok lehetőség és opció, amelyre te és más szenvedélyes világjárók már az első kalandotok óta vágytatok, most már lehetséges. Ezen kívül pedig a kiegészítő tartalmaz többek között 40 új szcenáriót, 200 új szigetet, a mesterséges intelligenciát és az alapvető játékmenetet ért javításokat, fejlesztéseket.







Anno 1701

Fedezd fel az Anno 1701 és a The Sunken Dragon kiegészítő klasszikus játékmenetét teljesen a modern operációs rendszerekhez frissítve és optimalizálva. Tapasztald meg a játékot úgy, mint még soha előtte, frissítve és optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön a jelenlegi számítógépeken. Már egészen 4K-s felbontásig élvezheted a játékot, valamint az összes többi javítást, frissítést is, miközben onnan folytathatod a játékodat, ahol a sima kiadásban abbahagytad, köszönhetően a teljes mentési kompatibilitásnak. Ezen felül pedig ez a kiadás frissített és kibővített többjátékos funkciókat is, valamint keret nélküli ablakos módot és többképernyős támogatást is tartalmaz.



Stratégia, birodalomépítés, menedzsment

Az Anno 1701 a nagysikerű, több millió példányban eladott játéksorozatának a folytatása, amely a városépítés, a stratégia, a kereskedelem, a felfedezés, a diplomácia és a harc egyedülálló kombinációja. A különböző műfajok keverésével egyedülálló egyveleg létrehozásáról híres széria harmadik része egy valós idejű stratégiával ötvözött városépítős játékot hoz létre, amely a felfedezések és a tengeri kereskedelem korában, a 16.-17. században játszódik.



Mindenki számára élvezhető játékmenet

Minden tapasztalati szinten lévő játékost bevontak a fejlesztésbe, akik jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy az Anno 1701 egy olyan élmény legyen, amely mindenki – kezdők és profik egyaránt – számára élvezhető legyen. Tökéletes belépő lehet ez a rész azok számára, akik eddig egyetlen Anno játékkal sem játszottak, mivel az egyedülálló „Info mode” és az egyszerűsített, jól áttekinthető kezelőfelület segítségével könnyen megismerkedhet a játék világával egy teljesen kezdő is.



Diplomácia

Megannyi diplomáciai lehetőség áll rendelkezésre a játékos számára. Az interaktív játékkörnyezet számos módon reagál az eseményekre, mint például a néped éljenezhet számodra, de ugyanakkor tüntethetnek is ellened. Az idegen népekkel pedig többféleképpen is interakcióba léphetsz, akár kereskedelem és diplomácia révén. A titkos diplomáciai lehetőségek pedig, mint a szabotázs, a kémkedés vagy a demagógia intelligens, stratégiai megközelítést tesznek lehetővé. Mindezen interakciók pedig a rendkívül részletes és élénk grafikával és lélegzetelállító realizmussal kelnek életre.



Járd a saját utadat

Az Anno 1701 célja egy virágzó metropolisz létrehozása, fejlesztése és fenntartása. Az játék nyitott struktúrájának segítségével te döntöd el, hogy hogyan fejleszted birodalmadat – lehetsz gazdag kereskedő, virtuóz építő, vagy tapasztalt stratéga. A többi féllel való interakció lehet békés kereskedelem, agy diplomácia, de harcra is kerülhet a sor. Ha ez megtörténne, akkor a valós idejű stratégia segítségével irányíthatod seregeidet látványos szárazföldi és tengeri ütközetekben. A saját építésű világ lenyűgöző vibrálása, az interakciós lehetőségek és az izgalmat és szórakozást kínáló, magával ragadó hangulat mindenkit rabul ejt, aki úgy dönt, hogy kipróbálja a játékot.



Anno 1701: The Sunken Dragon kiegészítő

Mivel az alapjáték csak egy sandbox módot tartalmaz, ezért a kiegészítő egy 11 küldetésből álló hosszú kampánnyal egészíti ki az alapjátékot. A kampány során egy barátodnak segítesz visszaszerezni egy misztikus tárgyat, ám hamar kiderül, hogy ez nem lesz egy egyszerű feladat. Az ázsiai ihletésű szigeteken való vad kalandozásod során négy új mesterséges intelligencia által irányított játékossal ismerkedhetsz meg a küldetések során. A kiegészítő tartalmaz továbbá pályaszerkesztőt saját pályák és küldetések létrehozására, új játékzenéket, épületeket, küldetéseket, dekoratív elemeket és természeti katasztrófákat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Anno: History Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: