Betöltés...

The Sims 4: For Rent (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.250 Ft



A JÁTÉKRÓLHozd össze a szomszédokat (szó szerint), és ismerkedj meg a többlakásos telkekkel bérlőként vagy tulajdonosként a The Sims 4: For Rent kiegészítőben. A Sim-ed mostantól több bérbeadható ingatlant is birtokolhat és kezelhet, vagy ő maga is beköltözhet egy ilyen albérletbe, hogy minden eddiginél közelebb kerüljön a szomszédokhoz (tökéletes lehetőség a kémkedéshez!). Közös vacsorák, kilakoltatások – annyi teendő vár rád, és egy új, nyüzsgő világ, amelyben mindezt megteheted.



Ingatlanmenedzsment

Az ingatlantulajdonos Sim-ek aktív ingatlankezelők is lehetnek, akik az albérlőkkel közösen osztoznak a házon, vagy élhetnek egy külön lakásban, miközben várják az ingatlanok bérbeadásából és menedzseléséből származó bevételeket. Figyelj oda arra, hogy ha az ingatlantulajdonosok nem tartják jó és működő állapotban az ingatlanokat, akkor a bérlők kifejezhetik a nemtetszésüket a Tenant Revolt mechanika által.



Új telektípus

Az új bérbe adható telkek által több kreativitással élhetsz a többcsaládos lakások kialakítása terén. Alakíts ki egy kibérelhető lakosztályt a pincédből, hozz létre egy kétcsaládos házat, vagy akár építs társasházakat.



Közelebb egymáshoz, mint valaha

A közelség harmóniát teremthet - vagy éppen drámát! Az albérletekben élő Sim-ek elkerülhetetlenül belekeverednek majd egymás életébe. Ismerkedhetnek a közös vacsorák során, találkozhatnak egymással a kertben vagy más közös területeken, illetve rengeteg lehetőségük lesz arra, hogy hallgatózással, kémkedéssel vagy akár betörések által felfedezzék egymás titkait.



Egy nyüzsgő és gyönyörű világ

Fedezz fel egy lehetőségekkel teli új világot. Látogass el a botanikus kertbe, hozz áldozatot a Spirit House-ban, vagy fedezz fel egy állatmenhelyet. Tomarang egyik legikonikusabb színtere a Night Market, amely során a Sim-ek új ételeket és egyedi tárgyakat fedezhetnek fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: For Rent (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: