Betöltés...

Football Manager 2024 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.704 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat eddigi legátfogóbb részében. A labdarúgás világában a fejlődés sosem áll meg. Az FM24 tele van olyan, a beállításokat, az embermenedzsmentet, a csapatépítést és még annyi minden mást érintő új funkciókkal, és kiegészítésekkel, amelyek elmélyítik a játékmenetet, és amelyeknek köszönhetően a játékosok még jobban elmerülhetnek a játék világában. Kezdj egy teljesen új történetet, vagy importáld az előző karrieredet a Football Manager 2023-ból - a döntés a tiéd.



Légy álmaid menedzsere

Készíts nyerő taktikákat a modern rendszerek és élvonalbeli pozíciós innovációk kihasználásával, és vezesd győzelemre a csapatodat. Igazodj el az átigazolások világában, és használd ki annak lehetőségeit, és új, friss módszereit, hogy egy olyan csapatot hozz létre, amely képes elérni az általad kitűzött célokat. Fejleszd a játékosaidat és azok képességeit edzések segítségével, és kovácsolj egyszerű játékosokból bajnokokat. Légy szemtanúja, ahogyan az előre gondosan megtervezett taktikáid győzelemre vezetik a csapatodat a jelentős fejlesztéseken átesett ladba- és játékosmozgásokkal életre kelő meccsek során.



Autentikus mérkőzések

Most még jobban elmerülhetsz a játék világában, és átélheted annak drámai pillanatait a játékosok mozgását, a labdafizikát és a fényeffekteket ért fejlesztéseknek hála. Lépj a labdarúgás élvonalába az új, Inverted Full-Back játékos szerepkör és a pozícióváltások segítségével, amelyek még gördülékenyebbé teszik a meccseket.



Urald a meccseket

Urald a meccseket az átdolgozott és felújított Set Piece Creator segítségével. Támaszkodj a vadonatúj Set Piece Coach személyek szakértelmére, hogy minden helyzetre felkészülhess, és kialakíts egy győztes taktikát.



Átigazolások és pénzügyek

A rivális menedzserek stratégiai döntéseinek és a változó globális rendszernek hála nagyobb harcot kell majd folytatnod a tehetséges játékosok megszerzéséért. Villantsd meg a csapatépítési képességeidet az intelligensebb ellenfelekkel rendelkező, az eddigi legkifinomultabb átigazolási piacon.



Ösztönözd a sztárjaidat

Hozd ki a legtöbbet a csapatodból a pályán és azon kívül is azáltal, hogy egyéni célokkal látod el a játékosokat, amelyek vonatkozhatnak a gólokra, gólpasszokra, hibátlan védésekre és még sok másra.



Mélyebb játékmenetbeli újítások

Az új ügynökök több lehetőséget biztosítanak a feleslegessé vált játékosok eladására, valamint az átigazolási költségvetés kezelésére. Élvezd a játék által nyújtott még nagyobb változatosságot az összes karrier játékmódban, köztük a Real World és a Your World játékmódokban is, illetve tervezd meg az országod jövőjét a megújult National Pool segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2024 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: