Betöltés...

Cocoon (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.489 Ft



A JÁTÉKRÓL

Jeppe Carlsen – a Limbo és az Inside vezető játékmenet-tervezője – a Cocoon című új játékával egy világokon belüli világokon átívelő kalandra invitál. Sajátítsd el a világok közötti mozgással kapcsolatos mechanikáit, hogy kibogozz egy kozmikus rejtélyt.



Világokon belüli világok

A Cocoon a puzzle-kalandjáték műfaj egy különleges megközelítése, amelyben minden világ egy gömbön belül létezik, amit cipelhetsz a hátadon. Ismerkedj meg a világok közötti ugrálás alapvető mechanikáival, aztán kombináld, alakítsd és rendezgesd azokat, hogy bonyolult rejtvényeket fejts meg.



Idegen gépezetek

Lépj kapcsolatba idegen környezetekkel és biomechanikai eszközökkel, amelyeket egy ősi civilizáció hagyott hátra. Járj be egyedi és változatos biomokat, az ipari építményektől a hatalmas, organikus barlangokig, és fedezd fel, hogy ezek az egymástól különböző biomok hogyan kapcsolódnak egymáshoz.



Gömb-képességek

Minden gömbnek van egy sajátos képessége, amelyet fel tudsz oldani, és ezáltal a gömböt egy egyedi eszközé alakíthatod, amelyet használhatsz a különböző világokban. Használd ezeket a képességeket rejtett utak és tárgyak felfedésére, lövedékek kilövésére, amelyekkel kapcsolókat aktiválhatsz, és még sok másra.



Tekintélyes őrzők

Félelmetes őrzők védelmeznek minden világot, akikkel ádáz csatákban kell megküzdened. Minden összecsapás egyedi, és új, kielégítő mechanikák elsajátítását követeli meg tőled.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cocoon (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: