Betöltés...

Bus Simulator 21: Next Stop - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.270 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Bus Simulator 21: Next Stop - Gold Edition tartalma:

- Bus Simulator 21: Next Stop alapjáték

- MAN busz csomag

- IVECO BUS busz csomag

- VDL busz csomag

- USA külső csomag

- Angel Shores Insider külső csomag

- Protect Nature Beltér csomag





A te buszod. A te útvonalad. A te menetrended.

Vár téged a Bus Simulator 21, a sorozat történetének legátfogóbb és legfejlettebb flottájával. A Bus Simulator 21-ben 30 hivatalosan licenszelt busz vár rád amik olyan nemzetközi gyártóktól valóak, mint a Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West és a Blue Bird buszai csatlakoznak az előző részben már szereplő népszerű márkák (Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS és MAN) modelljeihez. Most először nyílik lehetőség arra, hogy a mindennapi közlekedés kihívásait emeletes és elektromos buszok vezetőfülkéjében sajátítsd el.



Buszozz különböző helyekre

Készülj fel a vadonatúj, lenyűgöző amerikai Angel Shores térképére és az előző játékrész európai Seaside Valley térképének felújított változatára - beleértve annak térképbővítését is. A Bus Simulator 21 még inkább nyitott világú megközelítése azt jelenti, hogy két hatalmas, szabadon felfedezhető városban, köztük ipari és külvárosi negyedekben, egy nyüzsgő kínai negyedben, egy sétányon, a környező dombos vidéken és az üzleti parkban élheted át a buszsofőrök izgalmas mindennapjait. Különböző nehézségi szintek és játékmódok is rendelkezésre állnak a legkülönbözőbb játékos típusok számára.



Kiterjesztett menedzsment

A Bus Simulator 21-ben nem csak egy ügyes sofőr lehetsz, aki számtalan kilométert tesz meg az úton - lehetőséged van arra is, hogy kiterjesztett menedzsment elemeket használj. Részletes menetrendekeket készíthetsz, buszok vásárolhatsz és adhatsz el, valamint a napi utasszámot figyelembe véve hatékony útvonalakat tervezhetsz csúcsidőben - ezek és még több változatos feladat áll a rendelkezésedre.



Vegyél részt a forgalomban

Jobban szeretsz felkelni az íróasztal mögül, és saját kezébe venni a buszok irányítását? Semmi gond! A Bus Simulator 21 automatikus funkciói átvehetik az ügyintézési feladataidat és a buszsofőrök zavartalanul egyszerűen csak élvezék az úton töltött időt. Ráadásul az átdolgozott közlekedési és gyalogos AI, a továbbfejlesztett grafika és a csúcsidő rendszerhez szorosan kapcsolódó dinamikus nappali-éjszakai ciklus, valamint a különböző időjárási körülmények még magával ragadóbb buszvezetési élményt biztosítanak.



Legyél a legjobb buszsofőr

Játssz egyjátékos vagy szinkronizált többjátékos módban, szállítsd utasaidat biztonságosan és gyorsan a célállomásukra és a fizetés végén jutalmat kapsz a pontos és biztonságos vezetésért. A szabadon használható kényelmi funkciók, mint például a térképen a kívánt megállóhelyekre való gyors ugrás (gyors utazás), az idő gyors előretekerése és az NPC buszok útvonalának közvetlen átvétele, mind-mind kiegészítik a virtuális buszvezető csomagot, és garantálják a még több szórakozást a volán mögött! Élvezd a Bus Simulator 21-et PC-n vagy konzolokon a sorozat történetének legátfogóbb buszvezetési élményéért!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bus Simulator 21: Next Stop - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: