Betöltés...

Pajama Sam Complete Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.602 Ft





A JÁTÉKRÓL



6 elemet tartalmaz:



Pajama Sam In: Nincs szükség rejtőzködésre, amikor sötét van odakint (1996)

Pizsama Sam's Sock Works (1997)

Pizsama Sam Lost & Found (1998)

Pizsama Sam 2: Mennydörgés és villámlás nem annyira ijesztő (1998)

Pizsama Sam 3: Az vagy, amit megeszel a fejedtől a lábadig (2000)

Pizsama Sam 4: Durva az élet, ha elveszíti dolgait! (2003)



Pizsama Sam In: Nincs szükség rejtőzködésre, ha kívül sötét

van Sam egy hétköznapi gyerek, aki piros köpenye segítségével "szuperhős" pizsama Sam -vé változik. A Nincs szükség rejtőzködésre, amikor odakint sötét van, Pizsama Sam a sötétség országába (a szekrényébe) utazik, hogy szembenézzen félelmeivel. Segíts Pizsama Samnek kitalálni, hogy ki vagy mi van a sötétség mögött, és rájöjjön, hogy nincs szükség rejtőzködésre, amikor kint sötét van!

A pizsama Sam zoknimunkái

Másszon be, és segítsen a pizsama Samnek irányítani a Sock-O-Matic Mark III-t, a zokni válogató álomgépet, amely szórakoztatóvá teszi a házimunkát!

A koncentráció a kulcs, miközben Sam megpróbálja uralni ezt az őrült mulatságot. A csúszdák, tolók, csúszdák és lengőkarok csak néhány olyan eszköz közül, amelyekre Sam zoknijának a kosarakba vezetéséhez szüksége lesz. A Sock-O-Matic még rendelkezik egy egyéni szintépítővel is, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját rejtélyes szintjeiket hozzák létre!

Pajama Sam Lost & Found

mássz fel a fedélzetre, és csatlakozz a Pajama Sam -hez, miközben ugrik és siklik a vad világokon, játékokat gyűjt, és elkerüli a veszélyeket!

Pizsama Sam 2: A mennydörgés és a villám nem annyira ijesztő

Csatlakozz a Pajama Samhez, a világ legfiatalabb szuperhőséhez!

... ahogy utazik a World Wide Weather-be, a viharkeverő gyárba az égen! Sam sok estét töltött a kanapé alatt, így hát meghódítja a zivataroktól való félelmét. Ahogy a kisfiúnk kezdi megtanulni, hogy a viharok nem olyan rosszak, mint amilyennek látszanak, Sam véletlenül őrjöngésbe küldi az időjárási rendszert. Most hó van Saigonban, és süt a nap Seattle -ben! Szüksége lesz gyermeke segítségére, hogy felfedezze ezt a csodálatos világot, tele kihívásokkal teli rejtvényekkel, szórakoztató játékokkal és fantasztikus új barátokkal, miközben segítenek a Mennydörgésnek és a Villámnak kijavítani a törött gépeket, és visszaállítani a világ időjárását, mielőtt az Anyatermészet megtudja!

Pizsama Sam 3: Az vagy, amit megeszel a fejedtől a

lábadig. A pizsama Sam üldöz néhány gúnyos sütit, de csak ételveszély közepette találja magát! A zsírok és az édességek átveszik a Mop Top Island szigetét, és sürgősségi békekonferenciát hívtak össze, de a küldöttek közül négy hiányzik! Most rajtad a sor, hogy akcióba lendülj, hogy segítsen a Pizsama Samnek megtalálni az eltűnt küldötteket, megállítani a ragadós veszekedéseket, békét hozni a Mop Top Islandre, és még hazaérni vacsorára.

Pizsama Sam 4: Durva az élet, ha elveszíti dolgait!

Elveszett a ruha- és játékhalmok között a díjazott képregénykönyve. A piros köpenyét felöltő Pizsama Sam beleveti magát a káoszba, hogy egy furcsa és fantasztikus világban landoljon, amely hasonlít rendetlen szobájához. Pizsama Sam kalandok sorozatába indul elveszett képregénye után, elveszett zoknit keresve az Agitator Lake -ben, pornyuszikat kerekítve a Dust Bunny Corral -nál, felfedezi a Kiömlött szóda mocsárt és még sok mást. Végül Sam megtalálja a képregényét, és rájön, hogy az élet nem lenne olyan durva, ha eltenné a cuccait! A történet során a gyerekek sok érdekes új baráttal találkoznak, és szórakoztató kihívásokkal szembesülnek, amelyek inspirálják őket a problémák kreatív megoldására.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pajama Sam Complete Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: