Betöltés...

Pacific Drive: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.108 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Pacific Drive: Deluxe Edition tartalma:

- Pacific Drive alapjáték

- We Have Liftoff testreszabási csomag





A Pacific Drive egy belső nézetes autófókuszú túlélőjáték, amelyben az autód az egyetlen társad. Ismerd meg Amerika északnyugati részének szürreális rekreációját, és nézz szembe természetfeletti veszélyekkel, miközben bemerészkedsz az Olympic Exclusion Zone területére. A vadonba tett minden egyes kiruccanás egyedi és furcsa kihívásokat tartogat számodra, miközben helyrehozod és továbbfejleszted az autódat, amely egyben a bázisodként is funkcionál. Gyűjts értékes nyersanyagokat, és fedezd fel a Zónát; oldj meg egy rég elfeledett rejtélyt, miközben pontosan megtanulod, mi kell ahhoz, hogy túlélj ebben a kiszámíthatatlan, ellenséges környezetben.



Vezess, hogy túlélj

Te és a kombid egy könyörtelen, kegyetlen világ ellen. Többre lesz szükséged, mint egy pár friss gumiabroncsra, hogy életben maradj az úton, és azon kívül. A hűséges társadként funkcionáló kocsidat fejlesztheted és erősebbé is teheted a játék során, hogy nagyobb védelmet nyújtson számodra. Tartsd épségben a paneleket és megtöltve a benzintartályodat, hogy ellenállj a Zóna mindent elárasztó sugárzásának. A nehézségek által a feszegetve lesznek majd a határaid – menet közben kell majd javításokat végezned, nyersanyagokat kell majd gyűjtened, ahonnan csak tudsz, és úgy kell majd a guruló erődödet a szituációkhoz igazítanod, hogy meg tudj küzdeni az árnyak közül leselkedő számos veszedelmes fenyegetéssel.



Fedezd fel a Zónát

A titokzatos ARDA szervezet kísérleteinek maradványai szerte ott hevernek az egész Zónában, a kérdéseidre válaszokat találni pedig nem lesz egyszerű. Bármerre is haladsz majd, mindenhol anomáliákkal, illetve szürreális, különös természetű erőkkel fogsz találkozni, amelyek mindegyike megnehezíti majd az utadat… vagy éppen érdekesebbé teszi azt. Sziluettek a sötétben, gomolygó fémhulladékhalmok és magasba tornyosuló földoszlopok – minden egyes alkalommal, amikor elhagyod a garázst, túlvilági veszélyekkel teli utakban lesz részed. Akármennyire is félelmetes dolgok ezek, egyikük sem vetekedhet a Zone Storm nevű jelenség elsöprő erejével. Ha meglátsz egy ilyet, akkor taposs a gázra, és próbáld meg magad mögött hagyni, mert ezek a gomolygó örvények megtépázzák a tájat, és mindent elpusztítanak, ami túl sokáig marad a közelükben. Ne hagyd, hogy az te legyél.



Majd mindezt újra

Ellenőrizd a térképet, pakolj össze némi felszerelést az útra, aztán indulj útnak. A Zóna falán belül mindenféle hasznos tárgyra bukkanhatsz, szóval gyűjts nyersanyagokat és adatokat útközben. Úszd meg az egészet ép bőrrel, majd az összegyűjtött dolgaidat használd fel a garázs és az autód fejlesztésére. Minden alkalommal, amikor útnak indulsz, új próbatételek várnak rád: bizarr időjárás, kíméletlen tájak és kísérletek maradványai. A Zóna aranyszabálya, hogy „Ha nem kockáztatsz, semmit nem is nyersz” – bizonyos nyersanyagokat csak a legveszélyesebb helyeken szerezhetsz meg. Légy körültekintő odakint, és ne vesztegesd az idődet – hosszú út vár rád.



Jellemzők:

- Menekülj el a vihar elől, miközben furcsa veszélyekkel nézel szembe egy olyan világban, amely minden egyes út alkalmával megváltozik.

- A te autód, a te döntéseid – gyűjts nyersanyagokat, hogy új felszereléseket craftolhass, és hogy úgy szabd testre az autódat, ahogyan csak szeretnéd. Kísérletezz a különböző módosításokkal és autóalkatrészekkel, hogy stílusos nézz ki, miközben a veszélyes tájat járod.

- Deríts fényt egy, Amerika északnyugati részén elhelyezkedő, anomáliákkal teli elhagyatott kutatási terület, az Olympic Exclusion Zone rejtélyeire.

- Wilbert Roget, II által szerzett eredeti játékzene, illetve több mint 20 licencelt zeneszám.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pacific Drive: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: