Betöltés...

Content Creator Full Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.206 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Content Creator Full Collection tartalma:

- Youtubers Life teljes játék

- Youtubers Life 2 teljes játék

- Streamer Life Simulator teljes játék





Youtubers Life

Legyél a legsikeresebb youtuber a bolygón! Készíts videókat, szerezz feliratkozókat, vegyél részt eseményeken, lépj kapcsolatba a rajongóiddal... és növeld a csatornádat. Éld a youtuberek életét!



Egy youtuber élete

Készítsd el saját videóidat a szülői házadból, és kezdd el szerezni az első feliratkozókat, megtekintéseket és kedveléseket. Találkozz ismert YouTuberekkel, menj el a legvadabb bulikra, oszd meg az életedet a közösségi médián keresztül, és foglalkozz a gyűlölködőkkel. Pénzesítsd a tartalmaidat, szerződj le exkluzív hálózatokkal, és alakítsd ki a lakásodat a legmenőbb cuccokkal. Növekedj, amíg megengedhetsz magadnak egy kastélyt a világűrben!



Játékcsatorna

Rögzíts játékmeneteket, értékeléseket, gyorsfutásokat, átvezetéseket... Gyűjtsd össze az összes konzolt az összes generáción keresztül, játssz a kedvenc címeiddel, és fejleszd a saját videojátékaidat!



Zenei csatorna

Játssz 30 különböző hangszeren és több mint 10 zenei műfajban. Publikálj feldolgozásokat, leckéket, duetteket, komponáld a legfogósabb dalokat, és adj izgalmas élő koncerteket!



Főzőcsatorna

Készíts új, egzotikus ételeket különböző gasztronómiákból. Tölts fel tippeket, útmutatókat és közös ételeket, válj tapasztalt szakáccsá, és dolgozz saját éttermedben!



Divatcsatorna

Tervezd meg saját ruháidat! Szabd magadra életed minden területét. Vegyél részt divatrendezvényeken, miközben hírességekkel készítesz interjúkat, és lépj a kifutóra, hogy megtapasztald a topmodell életstílust!







Youtubers Life 2

Minden trend egy felfedezésre váró történet a NewTube Cityben! Éld át az új kalandokat több mint 30 karizmatikus karakterrel találkozva, akik a siker felé terelnek. Tedd közzé, amit megélsz, és válj azzá a híres Youtuberré, aki mindig is szerettél volna lenni.



A hírnév felé vezető utad most kezdődik

Fedezd fel NewTube Cityt, hogy új trendeket fedezz fel, és új kapcsolatokat építs különböző karakterekkel, hogy csatornádat minden nap új magasságokba emeld!



Fedezd fel, mi a trend odakint

Minden trend egy felfedezésre váró történet a NewTube Cityben! Fedezd fel, mi a menő 3 különböző városrészben, különleges kihívások, szezonális események, híres karakterek és még sok más között! Ismerd fel a csatornád számára legjobb trendeket, tudd meg, miért olyan népszerűek, és készíts új tartalmakat, hogy tovább növeld rajongótáborodat és bővítsd lehetőségeidet!



Növeld a hálózatodat

Barátok, riválisok vagy akár szerelmesek! Teremts új kapcsolatokat több mint 30 tehetséges karakterrel, akik sikerre vihetnek. Ahogy összebarátkozol velük, megnyílnak előtted, segítséget kérnek tőled a személyes gondjaikban, vagy elárulják titkaikat. A hálózatod a nettó értéked!



Kapj el exkluzív díjakat

Gyűjts különleges jutalmakat, hogy újra átéld kalandjaidat és bizonyítsd hírnevedet. Bővítsd kreativitásodat a jellegzetes testreszabási tárgyak megragadásával és új erősségek feloldásával, amelyek erősítik személyiségedet. Szintesítsd a rajongásodat, és kerülj közelebb a hírnévhez!



Tegyél közzé trendi tartalmakat

Indulj el a sikerhez vezető úton! Sajátítsd el a posztolni kívánt tartalmakat: Gameplayek, első benyomások, interjúk, streamingek, unboxingok és még sok más! Posztold ki, amit élsz és amit felfedezel odakint, hogy rengeteg pénzt keress, és növeld a szaktudásodat, ahogyan egyedivé szeretnél válni.







Streamer Life Simulator

A Streamer Life Simulator egy nagyon átfogó streamer életszimulációs játék. Légy a legnépszerűbb streamer a világon.



Kezdd a nulláról

Legyél a világ egyik legnépszerűbb embere, a nulláról indulva. Fejleszd a karaktered és vásárolj magadnak új felszereléseket. Költözz el a rossz környékről, és telepedj le egy új, erősebb internetes infrastruktúrával rendelkező környéken. Készítsd el a számítógépet a kívánt funkciókkal, és kezdj el streamelni. Cseveghetsz a követőiddel és adományokat gyűjthetsz.



Fektess be jobb felszerelésbe

Streameld a játékokat, amiket játszol. Befektethetsz a megkeresett pénzből és gyarapíthatod a pénzedet. Az új játékok és események követésével. Vásárolj új játékokat. Azzal, hogy a megfelelő időben játszol a megfelelő játékkal. Hagyd, hogy új emberek fedezzenek fel téged. Bizonyítsd be magad az embereknek, és nyerj versenydíjakat a népszerű játékok versenyein való részvétellel.



Gazdálkodj okosan

Kölcsönhatásba léphetsz a környezeteddel, és különböző munkákat végezhetsz, hogy további pénzt keress. Kutass a körülöttünk lévő szemétben és találj hasznos dolgokat. Adj el zálogházakban és keress plusz pénzt. Keress pénzt azzal, hogy további munkákat végzel a környéken.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Content Creator Full Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: