Betöltés...

Air Twister (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.421 Ft



A JÁTÉKRÓLRepülj az Air Twisterrel - a legendás arcade fejlesztő Yu Suzuki új, mindent elsöprő rail shooterével! Vedd fel Princess Arch szerepét, és segíts megvédeni szülővilágát, az AIR-t a Vanguard nagyszabású inváziójától. Suzuki nagysikerű Space Harrier sorozatához hasonlóan változatos és kreatívan megtervezett ellenségek és kihívást jelentő bossok széles skálájával találkozhatsz. De ne félj, a szárnyas lószerszámok és a célkövető rakétákat kilövő nyílpuskád nem fog cserbenhagyni.



Fluffy, a szárnyas elefánt

Ebben a bolondos, felfordulásos módban a perspektíva 3D-s nézetből klasszikus 2D-s oldalnézetes scrollerre változik! Adj bele mindent, hogy ne érj hozzá egyetlen ellenséghez vagy akadályhoz sem, miközben hűséges szárnyas elefántodon száguldasz a pályákon. Válassz két almód közül! Gazdagodj meg vagy halj meg a Score Attack Fluffy-ban, vagy szerezz minél több csillagot a Get Stars Fluffy-ban, miközben szárnyalsz, mint pehely a szélben!



Szárnyalj az égen

Fedezd fel a különféle fegyver power-upokat és speciális mozdulatokat, amelyeket minden egyes menet után feloldasz. Vagy állítsd kihívás elé magad a számos egyéb játékmódban, mint például a Turbo mód vagy a Boss Rush-ban. Miközben a különböző, gyönyörűen kidolgozott világok egén szárnyalsz, a neves holland művész, Valensia által komponált magával ragadó rock-opera játékzene kíséri majd a játékodat.



Tele meglepetésekkel

12 művészien megalkotott pálya egyedi és új élményekkel minden alkalommal, amikor játszol. Indulj el egy fantasztikus utazáson, amely hasonlít Alice-hez a nyúl üregében.



Ellenségek és képességek

Több mint 20 Vanguard lény és 10 egyedi főnök, hogy kihívást jelentsenek képességeidnek, valamint egyszerű irányítás a szórakoztató és könnyű játékélményért.



Epikus zene

Epikus soundtrack Valensia holland zeneszerzőtől, aki több mint 3 évtizede tartja életben a Queen legnagyobb slágereinek zenei rock és opera örökségét.



Játssz újra és újra

Magas fokú újrajátszhatóságot biztosít az Adventure Map-ben található Challenge Games feloldásával, ami olyan különböző játékmódokat tartalmaz, mint például Arcade, Turbo, Boss Rush és még sok más játékmód!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Air Twister (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: