Betöltés...

Etrian Odyssey: Origins Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.756 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Etrian Odyssey Origins Collection tartalma:

- Etrian Odyssey HD teljes játék

- Etrian Odyssey II HD teljes játék

- Etrian Odyssey III HD teljes játék





Fedezd fel ennek az RPG sorozatnak a kezdetét három gazdag, időtlen kalandokat kínáló játékkal, amelyek mind az eredeti játékok felújított változatai, így olyan jobb grafikával, átdolgozott zenékkel és olyan, a játékmenetet gördülékenyebbé tévő funkciókkal, mint a nehézség kiválasztása, vagy a mentési helyek rendelkeznek. Játssz egy kalandorokból álló céh vezetőjeként, indulj felfedezőútra ritka kincsek és titkok után kutatva, járd be a nagy, nyitott térképeket és küzdj meg a kisebb-nagyobb ellenfelekkel a körökre osztott harcrendszerben.







Etrian Odyssey HD

Egy hatalmas és termékeny vidéken fekszik Etria, egy békés kis falu, amely egy megdöbbentő felfedezés miatt vált híressé. Az Etria szélén fekvő terjedelmes erdőben egy hatalmas repedés nyílt, amely, mint a mélység tátongó szája éktelenkedett a békés falu mellett. Minden ekkor kezdődött…



A Yggdrasil Labirintus

Azok, akiknek a fülébe jut az Etria területén lévő labirintusról szóló pletykák, elkezdenek arról álmodozni, hogy gazdagság, hírnév és tekintély megszerzése érdekében egyszer ők maguk is felfedezzék azt. Állíts össze egy kilenc különböző karakterosztályból álló – erdei túlélő, pajzsot viselő oltalmazó, ostorral hadonászó sötét vadász és még annyi más - felfedezőkkel teli csapatot. Járjátok be a dungeon számos szintjét, és szálljatok szembe az ismeretlennel, hogy felfedezzétek a Yggdrasil Labirintus mögött rejlő igazságot.







Etrian Odyssey II HD

Az Etrian Odyssey II HD-ben újra átélheted a titokzatos lebegő kastélyról szóló időtlen kalandot. Amikor a civilizációt elnyelte a hét tenger, az öt víz fölött maradt szigetet mély erdők lepték el. Csak a kiválasztottak menekültek meg a víz pusztításától, akik az erődítményeikben húztak meg magukat. Végül a víz az épen maradt öt szigetet is elborította… és csak egy vár maradt. Az idők múlása után a lebegő vár népe úgy döntött, hogy lemerészkedik a biztonságot nyújtó otthonukból a földre, ahonnan származnak.



A Yggdrasil-fa

Állítsd össze a tizenkét különböző karakterosztályból álló kalandorokkal teli csapatodat és optimalizáld úgy az összeállítást, hogy az igazodjon a játékstílusodhoz, majd mászd meg a Yggdrasil-fát, hogy a felhők fölé érj és felfedd a High Lagaard mögött rejlő igazságot.







Etrian Odyssey III HD

Hajózz el egy tenger alatt lévő labirintusba, hogy megkeresd Armoroad elsüllyedt városát! Vezesd át a kalandorokból álló csapatodat ezen a hatalmas, a tenger fenekén fekvő titokzatos romok összességén, eddig ismeretlen technológiák, kincsek és elfeledett titkok után kutatva.



Armoroad városa

A nagy kontinensektől délre, a tengeren túl fekszik Armoroad városa. A legenda szerint a város egy része egy évszázaddal ezelőtt, mindenféle előjel nélkül az óceán mélyére süllyedt. A városrész elsüllyedésével olyan technológiák is a mélybe vesztek, amelyeket így a mai kor embere már teljesen elfelejtett. A legenda által felkeltett érdeklődéstől vezérelve számos kalandor gyűlt össze Armoroad városában, mindannyian azzal a szándékkal, hogy majd ők eljutnak a víz alatti városba. Ám eddig még senki sem találta meg a legendás elsüllyedt várost.



Szerezz vagyont és dicsőséget

Állítsd össze a vadonatúj tizenkét különböző karakterosztályból álló kalandorokkal teli csapatodat, majd ereszkedj le a labirintus mélyére, amely elnyelte Armoroad és a vízbe fulladt város rejtélyét. Találd meg te a legendás víz alatti várost, és szerezz saját magad és a csapatod számára dicsőséget és vagyont!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Etrian Odyssey: Origins Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: