Betöltés...

Dungeon Defenders Ultimate Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.217 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dungeon Defenders Ultimate Collection tartalma:

- Dungeon Defenders alapjáték

- Etherian Holiday Extravaganza DLC

- Karathiki Jungle küldetéscsomag

- President's Day Surprise DLC

- Quest for the Lost Eternia Shards Part 1 DLC

- Quest for the Lost Eternia Shards Part 2 DLC

- Quest for the Lost Eternia Shards Part 3 DLC

- Quest for the Lost Eternia Shards Part 4 DLC

- The Tinkerer's Lab küldetéscsomag

- Dungeon Defenders Anniversary Pack DLC

- Halloween kinézetcsomag

- Halloween küldetéscsomag

- Lucky kinézetcsomag

- New Heroes DLC

- The Great Turkey Hunt! Mission & Costumes DLC

- Warping Core Challenge küldetéscsomag

- Assault küldetéscsomag

- Barbarian Hero DLC

- City in the Cliffs küldetéscsomag

- Etherian Festival of Love DLC

- Jester Hero DLC

- Penny Arcade karaktercsomag

- Series EV Hero DLC

- Summoner Hero DLC

- Talay Mining Complex küldetéscsomag





A Dungeon Defenders egy Tower Defense akció-RPG, ahol meg kell mentened Etheria földjét egy ősi gonosztól! Hozz létre egy hőst a négy különböző osztály egyikéből, hogy visszavágj az ellenség hullámról hullámra érkező ellenségeinek, védelmet idézve és közvetlenül részt véve az akciódús harcokban!



4 játékos online és helyi kooperatív játék

Csatlakozz akár 3 barátoddal, hogy kooperatívan védekezzetek, egymás erősségeit és gyengeségeit támogató karakterosztályokkal. Dinamikusan kombinálhatod a helyi (osztott képernyős) és online játékosokat, és bármikor távozhatsz/csatlakozhatsz, így a játék mindig tele lesz.



A toronyvédelem találkozik az akció-RPG-vel

Válaszd ki az osztályodat, szabd testre a karakteredet és a felszerelésedet, állítsd össze stratégiailag a védelmedet, és vegyél részt közvetlenül az akciódús csatában, hogy megvédd a váradat a betörő hordától!



4 különböző karakterosztály

Minden karakterosztály más-más képességfával, toronykészlettel és még alaptámadásokkal is rendelkezik! Kiválaszthatod, hogy a Huntress-szel lopakodva akarsz-e játszani, láthatatlanná válni, és csapdákat elhelyezni az ellenséges vonalak mögött, vagy a Squire-szel mindent beleadsz, elzárni a fojtó pontokat, és brutálisan legyőzni az ellenséget!



Zsákmányszerzés és szintlépés

Kapd el a legyőzött ellenfeleid által elejtett pénzhalmokat és tárgyakat, és cseréld el őket, vagy tárold el későbbi felhasználásra az Item Boxban! A gyilkosságok megszerzésével és a hullámok teljesítésével tapasztalati pontokat szerezhetsz, amelyekkel statisztikánként fejlesztheted karaktereidet, képességeidet, felszereléseidet és tornyaidat. Szeretnéd növelni a találati pontokat, a támadási arányt, a sebzést stb. A választás a tiéd... Tárold a hatalmas pénzfeleslegedet a "Mana Bank"-ban, majd költsd el a felszerelésed fejlesztésére vagy kereskedj más játékosokkal. Büszkén mutogasd a legjobb felszerelésedet a saját " Adventurer's Tavernádban", anélkül, hogy félned kellene a tárgyak ellopásától!



Rengeteg ellenség és hatalmas bossharcok

Több mint 100 egyidejű ellenség próbálja majd áttörni a védelmedet, és gigantikus boss-szörnyek jelennek meg, hogy pusztítást zúdítsanak mindenkire. Csak a leghatékonyabb védekezési stratégiák, a csapatmunka és az erős karakterek alkalmazásával győzheted le ezeket az ördögi ellenségeket! A számos ellenségtípus a hatalmas fejszéket lóbáló nagy buta orkoktól kezdve az árnyékból lecsapó, hajlékony sötét elfeken át az őrült kamikaze goblinokig terjed a skála! Le tudod-e győzni az epikus főnökcsatákat és össze tudod-e gyűjteni a különleges zsákmányt, miközben megvéded a kristályaidat?



Küldetés és játékmenet változatossága

Minden pálya más-más vizuális környezetet, elrendezést, ellenségtípusokat, csapdákat és külön meglepetéseket rejt. Az összes zsákmány összegyűjtéséhez és a legmagasabb szintek eléréséhez 4 nehézségi módot, túlélő küldetéseket, kihívást jelentő pályákat és még sok mást kell végigvinned a karaktereddel! Néhány pálya arra kényszerít, hogy mobil védelemmel rendelkezz, egy kristályt őrizve, amely a pályán körbe-körbe görbül. Másokon az ellenséges táborokat kell megtámadnod!



Gyűjts és kereskedj háziállatokkal online

Etheria földjén számos háziállat áll a rendelkezésedre, amelyek mindegyike más-más viselkedéssel rendelkezik. Ezeket a háziállatokat fel lehet fejleszteni és testre lehet szabni, hogy megfeleljenek az egyedi játékstílusodnak. Még online is lehet velük kereskedni más játékosokkal!



Biztonságos kereskedelmi rendszer

Félsz, hogy egy másik játékos nem tartja be a szavát? Használd a biztonságos kereskedelmi rendszerünket, hogy értékes fegyvereidet, páncéljaidat és háziállataidat online elcserélhesd más játékosokkal! Figyeld, ahogy a neved és a hírneved elterjed az interneten, ahogy az emberek keresik a legjobb állatkereskedőket vagy tárgyhamisítókat!



Statisztikák hegye

Minden egyes lövésed, gyilkolásod és védekezésed naplózva van és rögzítve az utókor számára. Minden játék végén nézd át a terjedelmes táblázatokat és grafikonokat, hogy elemezd csapatod teljesítményét, gyorsan nézd át az egyes szintek legjobb statisztikáit, és hasonlítsd össze adataidat online a többi játékossal, hogy megtudd, ki a legnagyobb hős. Továbbá, az elért eredményeid mindenki számára láthatóak a saját Adventurer's Tavernádban, és az egyes hőseid legmagasabb pontszámai felkerülnek a világranglistára!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dungeon Defenders Ultimate Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: