Betöltés...

Forza Horizon 4 - Car Pass (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.892 Ft



A JÁTÉKRÓL

Szerezz 49 extra autót egyetlen alacsony áron! A Car Passban szereplő összes autó egyszeri, ingyenes hozzáadást biztosít a Forza Horizon 4 garázsodhoz, további játékbeli kreditköltség nélkül. A Forza Horizon 4 Car Pass a Forza Horizon 4 Deluxe és Ultimate Editions, valamint az Ultimate Add-Ons Bundle csomaghoz jár.



Az alapjátékról:



A Forza Horizon 4 egy nyitott világú autóversenyzős játék, a Forza Racing fő sorozat árkádos spin-off sorozatának negyedik játéka. Ez a kiadás az Egyesült Királyság fiktív ábrázolásában játszódik. A játékban több száz autó található számos licencelt gyártótól. A játékosok egy dinamikus időjárási rendszer segítségével az év mind a négy évszakában megtapasztalhatják az Egyesült Királyságot, ahol minden évszak saját kihívást jelent az időjárás, a terep és a különleges járművek révén.



Légy a legnagyobb szupersztár

A dinamikus évszakok mindent megváltoztatnak a világ legnagyobb autós fesztiválján. Menj egyedül, vagy állj össze másokkal, hogy felfedezd a gyönyörű és történelmi Nagy-Britanniát egy közös nyílt világban. Gyűjts, módosíts és vezess több mint 450 autót. Versenyezz, kaszkadőrködj, alkoss és fedezz fel - válaszd meg a saját utadat, hogy Horizon Superstarrá válj.



Versenyezz egyedül vagy kooperatív módban

Játssz egyedül vagy társulj más játékosokkal, hogy felfedezd a gyönyörű és pontosan megalkotott Nagy-Britanniát. Tapasztald meg a nyitott és megosztott világot. Gyűjts, módosíts és vezess több mint 450 lenyűgöző autót. Vegyél részt versenyeken, akrobatikázz, készíts új útvonalakat és fedezd fel a lélegzetelállító világot. Fedezd fel a saját utadat, hogy tapasztalt sofőrré válj.



Gyűjts össze több mint 450 autót

Élvezd a Horizon eddigi legnagyobb és legváltozatosabb autós listáját, több mint 100 licencelt gyártóval.



Versenyezz! Kaszkadőrködj. Alkoss. Fedezd fel

Az új, nyílt végű kampányban minden, amit teszel, előreviszi a játékodat.



Fedezd fel a közös világot

Valódi játékosok népesítik be a világodat. Amikor a napszakok, az időjárás és az évszakok változnak, azt mindenki, aki játszik a játékban, egyszerre éli meg.



Fedezd fel a gyönyörű, történelmi Nagy-Britanniát

Ez Nagy-Britannia, ahogy még sosem láttad. Fedezz fel tavakat, völgyeket, kastélyokat és lélegzetelállító tájakat, mindezt látványos natív 4K-ban és HDR-ben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forza Horizon 4 - Car Pass (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: