Betöltés...

Starlink: Battle for Atlas - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.857 Ft



A JÁTÉKRÓL A Starlink: Battle for Atlas – Deluxe Edition tartalma:

- Starlink: Battle for Atlas alapjáték

- 5 űrhajó

- Zenith

- Neptune

- Pulse

- Lance

- Nadir

- 9 pilóta

- Mason Rana

- Levi McCray

- Judge

- Chase da Silva

- Hunter Hakka

- Razor Lemay

- Eli Arborwood

- Kharl Zeon

- Shaid

- 15 fegyver

- Flamethrower

- Frost Barrage

- Shredder, Iron Fist

- Crusher

- Shockwave

- Levitator

- Volcano

- Imploder

- Nullifier Missiles

- Freeze Ray Mk.2

- Shredder Mk.2

- Gauss Gun Mk.2

- Meteor Mk.2

- Hailstorm





Vezesd a csillagközi pilóták egy csoportját a Starlink: Battle for Atlas-ban, miközben saját űrhajót építesz, felfedezed az Atlas csillagrendszert, és harcolsz a gonosz Grax és a Forgotten Legion ellen.



Szabd testre az űrhajódat

Kombináld a pilótákat, a hajótesteket, a szárnyakat és a fegyvereket, hogy összeállítsd az ideális űrhajódat a testreszabás és a kreativitás eddig nem látott szintjével. A hajódon végrehajtott fizikia változtatások azonnal megjelennek a játékban, így azonnal belevetheted magad a csatába.



Egy felfedezésre váró csillagrendszer

Utazz zökkenőmentesen az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világain. Mindegyik bolygónak saját identitása, ökoszisztémája és élővilága van. Légy óvatos, mivel az űr ellenséges környezet, és számos kihívást tartogat. A világ a tetteidtől és a döntéseidtől függően fejlődik. Minden, amit teszel, hatással van az utazásodra, és az ellenségek intelligensen reagálnak és visszavágnak, valamint elfoglalják a csillagrendszert, ha nem teszel semmit, hogy megállítsd őket.



Légy kreatív a harcban

Építsd ki egyedi játékstílusodat. Kísérletezz a különböző pilótaképességekkel, fegyvertípusokkal és állapothatásokkal, hogy felfedezz és pusztító kombókat szabadíts az ellenségeidre, és leküzdd a halálos kihívásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Starlink: Battle for Atlas - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: