Betöltés...

Doomsday Paradise (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.026 Ft



A JÁTÉKRÓL

Képes vagy egy randira menni még a világvége előtt? A Doomsday Paradise egy bolondos, többjátékos társkereső szimulátor, amelyben meg kell találnod az igaz szerelmedet még az apokalipszis előtt. Ismerd meg ezt a világot több mint 100 különböző befejezéssel és 12 különböző kiszemelt szinglivel, akiknek udvarolhatsz.



Randizz az abszurddal!

A játék középpontjában rengeteg humoros szituáció áll, amelyek mind az egyjátékos, mind az akár négyjátékos online játékot támogatják. A döntéseid hatással lesznek a karakterek statisztikáira és a városlakók dialógusainak tartalmára. A játékban minden egyes nap szabadon dönthetsz arról, hogy hol töltöd az idődet, és kivel akarsz kapcsolatba kerülni. A különböző helyszínek megfelelő statisztikai fokozásokat biztosítanak.



Kooperatív vagy kompetitív!

Élj át egy még elképesztőbb szerelmi partit többjátékos módban! Minél több játékos van, annál kaotikusabbá válik a játék, mivel az egyes játékosok döntései hatással vannak a teljes történetre. Hidd el, minél több barátoddal játszol, annál tökéletesebb és őrültebb lesz a buli. Minden játékosnak egyedi alaptörténeti szálak lesznek kijelölve. Egy-két kör után az ezeken a nyomokon belül meghozott döntések egy sor további fejleményhez fognak vezetni, amelyek végül a végjátékhoz érnek.



Ne halj meg szingliként!

Lógj együtt abszurdan gyönyörű pasikkal és csajokkal. Randizz egy vámpírral, aki azt hiszi, hogy varázserővel rendelkezik. Egy szörnylánnyal, aki szerelmes a Halloween-be, annak ellenére, hogy nem tudja, hogy mikor van. Vagy fedezd fel gonosz oldaladat, és romantikázz magával a Spider Queen-el. Minden sarkon találsz valakit, aki hihetetlen módon keresi a szerelmet. Persze, ha egy kicsit pikánsnak érzed magad- ehelyett összetörhetsz néhány szívet, és barátkozhatsz mindannyiukkal. A 400 vicces jelenet és az elképesztő 120 különböző végkifejlet révén minden döntésed számít a saját szerelemmel teli apokalipszised kialakításában!



Vondo - A varázsló

Vando varázserőjének nagy ára van. Egy sor súlyos allergiától szenved - a legtöbb étel elfogyasztására való képtelenségtől kezdve a csúnya napfényallergiáig, ideje nagy részét a helyi kastélyban töltve. Vando szeret extravagáns partikat rendezni, veszélyes vadállatokra vigyázni, és lángba borítani ellenségeit.



Haley - A szörnylány

Haley imád mindent, ami kísérteties, és a halloween-t a legjobban. Minden nap elhagyja a helyi dungeon-t, hogy csokit vagy csalit vándoroljon a helyiek között, és megegye a drága édességeiket. Nem tudja, mikor van Halloween, ezért minden nap elmegy - és a helyiek sosem korrigálják, mert annyira szeretik, hogy itt van.



Frank - A doktor

Súlyos balszerencsével átkozva. Úgy tűnik, Frank-nek semmi sem sikerül. Mindezek ellenére mégis vidám, optimista és derűlátó marad. Szereti a közösségét, és mindent megtesz azért, hogy mosolyogva lásson.



Cleo - A visszavonult hős

Cleo épp most vonult vissza a hős életmódból, és próbálja élvezni a szabadidejét. A probléma az, hogy ádáz versenyszellem és a mindenáron való győzelem megszállottja. Lehet, hogy Cleo számára nem volt könnyű a visszavonulás, de rengeteg más dolog igen - például az a képessége, hogy sziklákat zúz össze a combjaival.



AI - A kalózkirály

Al csak jól akarja érezni magát. Imád őrült mutatványokat kipróbálni és bulizni egész nap. De ne hagyd, hogy a harsány külseje megtévesszen - ő egy tengerbiológus és ádáz állatvédő. És ami a legfontosabb, ő a leghűségesebb barát, akit bárki kívánhat.



Tessa - A kereskedő

Tessa rengeteg pénzt keresett, és határozottan elég gazdag ahhoz, hogy nyugdíjba vonuljon. A problémája az - hogy imádja a bűnözést. Nem tud betelni vele. Hangulata a manipulatívtól az őrültig terjed- és ezt ő is tudja. Gyűlöli a rendszert? Szeretné megdönteni azt, miközben mindent lángba borítasz, ami az utadba kerül? Szeretnél másnap reggel meztelenül, egy másik államban ébredni, hátrakötött kézzel? Nos, akkor megvan számodra a megfelelő hölgy.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Doomsday Paradise (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: