Betöltés...

Tales of Arise: Beyond the Dawn Expansion (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.589 Ft



A JÁTÉKRÓLA Beyond the Dawn egy terjedelmes kiegészítő, amely egy évvel az alapjáték, a Tales of Arise eseményei után játszódik. Egy teljesen új történettel, mintegy 20 órányi tartalommal, új dungeon-ökkel, új bossokkal, új küldetésekkel és egy epikus új történetszállal egészíti ki az alapjátékot, mindezt egy folyamatosan változó, gyönyörű fantasy világ keretein belül.



Vágj bele egy új kalandba

A két világ sorsáért vívott csata után Alphen és csapata találkozik egy Nazamil nevű fiatal lánnyal, aki egy Renan Lord és egy Dahnan lánya. Vajon a hatok képesek lesznek-e megváltoztatni a lány sorsát, aki végül a maszk átka alá kerül? Fedezd fel újra a játék világát a csapat tagjaival, akiket erős kötelék köt össze.



A történet folytatása

Fedezd fel a csapattagok történetének folytatásait. Tudj meg többet minden egyes varázslatos karakterről, és fedezd fel, hogy mi történt velük az alapjáték eseményei után ebben magas színvonalú kiegészítőben.



Új tartalmak

A kiegészítő egy új, izgalmas történetszállal, új dungeon-ökkel és új mellékküldetésekkel egészíti ki az alapjátékot, amelyek során a játékosok a csapat tagjainak új kalandjait ismerhetik meg. Ezen kívül pedig továbbá a főhősökre alkalmazható 6 további öltözet, még több tárgy, egy új, ezüst színű fegyverváltozat és még sok minden más vár a játékosokra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tales of Arise: Beyond the Dawn Expansion (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: