Betöltés...

Jumanji: Wild Adventures (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.481 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezd fel Jumanji elveszett világát, a veszélyes vadállatok és titkos kincsek világát.



Kalandozás a világ végén

Ugorj be a Jumanji veszélyes játékvilágába, és vágj bele egy izgalmas kalandba, miközben az ellopott ékszert, a Jaguár szemét és a hazaútat keresed! Válaszd ki avatárodat a hősök közül: Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Mouse Finbar és Shelly Oberon, és fedezd fel a feltérképezetlen területeket, ahol ádáz ragadozók, háborúzó frakciók és fondorlatos csapdák várnak, amelyek levehetnek a lábadról.



Fedezd fel a titkokat

Éld túl a dzsungelt, hogy új zónákat érj el, köztük elfeledett falvakat, jeges hegyeket, sötét barlangokat és bűzös mocsarakat. És mindig készülj fel az új fenyegetésekre, mert a Jumanji dobok bármelyik pillanatban lecsaphatnak!



Fejleszd a képességeidet

Ahogy a tapasztalat révén szintet lépnek hőseid, és a nehezen megszerzett zsákmányból fejlesztéseket vásárolsz, erőt gyűjtesz, hogy felvehesd a harcot az olyan bossokkal, mint a ravasz csempész és a gonosz szibériai tigris. Még a Jumanji legtitkosabb szobáit és elveszett kincseit is felfedezheted.



Bulizz

A Jumanji ékszerének visszaszerzésére irányuló küldetés tovább fejlődött. Ha haza akarsz jutni, menj nagy kalandra! Keress egyedül vagy helyi többjátékos módban akár négy felfedezővel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Jumanji: Wild Adventures (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: